Toiminta-avustushakemus 2021

Pohjanmaan Osuuspankki avaa vuoden 2021 toiminta-avustusten haun perjantaina 5.2.2021. Jaettavien toiminta-avustusten kokonaissumma tulee olemaan vuodelle 2021 yhteensä 25.000 euroa. Haettavat avustussummat ovat 1.000, 500 ja 100 euroa. Haku on avoinna 5.3.2021 asti.


Toiminta-avustusalue käsittää koko fuusion jälkeisen pankkimme toiminta-alueen. Näin ollen vuoden 2021 toiminta-avustusta voivat hakea Alahärmän, Evijärven, Kauhavan, Kortesjärven, Oulaisten, Oulun, Sievin, Tiistenjoen, Ylihärmän, Ylistaron sekä Ylivieskan alueella toimivat seurat ja yhdistykset.

 
HUOM! Edellytyksenä toiminta-avustuksen saamiselle on pankin asiakkuus sekä annetun sponsoroinnin näkyminen selkeästi seuran tai yhdistyksen toiminnassa ja markkinoinnissa.


Toiminta-avustusta haetaan tällä sähköisellä lomakkeella. Päätökset toiminta-avustuksen saajista tehdään maaliskuun loppuun mennessä. Toiminta-avustuksen saajat ilmoitetaan pankin käyttämissä viestintäkanavissa.


Lisätietoa toiminta-avustuksesta ja sen hakemisesta antaa Pohjanmaan Osuuspankin markkinointipäällikkö Kari Hernesniemi (puh. 020 110 5505, kari.hernesniemi@poppankki.fi).


---

Toiminta-avustushakumus koostuu viidestä osiosta:


1. Toiminta-avustusta hakevan seuran/ryhmän/yhdistyksen tiedot

2. Vastuuhenkilöiden tiedot

3. Toiminnan kuvaus

4. Haettavan avustuksen määrä ja selvitys käyttökohteesta

5. Hakemuksen lähettäjän tiedot


Valmistaudu hakemuksen täyttöön huolella keräämällä kaikki tarvittavat tiedot ja liitteet etukäteen. Tarvittaessa voit tallentaa hakemuksen ja jatkaa sen täyttöä myöhemmin.

Huom! Toiminta-avustushakemusten viimeinen jättöpäivä on 5.3.2021.

1/6