Toiminta-avustushakemus 2022

Pohjanmaan Osuuspankki avaa vuoden 2022 toiminta-avustusten haun perjantaina 20.12.2021. Haettavat avustussummat ovat 1.000, 500 ja 100 euroa. Haku on avoinna 31.1.2022 asti.


Toiminta-avustusalue käsittää koko pankkimme toiminta-alueen, joten toiminta-avustusta voivat hakea Alahärmän, Evijärven, Kauhavan, Kortesjärven, Oulaisten, Oulun, Sievin, Tiistenjoen, Ylihärmän, Ylistaron sekä Ylivieskan alueella toimivat seurat ja yhdistykset.

 
HUOM! Painotamme toiminta-avustuksen jakamisessa erityisesti pankin asiakkuutta sekä sitä, että annettu sponsorointi näkyy selkeästi seuran tai yhdistyksen toiminnassa ja markkinoinnissa.


Toiminta-avustusta haetaan tällä sähköisellä lomakkeella. Päätökset toiminta-avustuksen saajista tehdään helmikuun loppuun mennessä. Toiminta-avustuksen saajat ilmoitetaan pankin käyttämissä viestintäkanavissa.


Lisätietoa toiminta-avustuksesta ja sen hakemisesta antaa Pohjanmaan Osuuspankin markkinointipäällikkö Kari Hernesniemi (puh. 020 110 5505, kari.hernesniemi@poppankki.fi).


---

Toiminta-avustushakumus koostuu viidestä osiosta:


1. Toiminta-avustusta hakevan seuran/ryhmän/yhdistyksen tiedot

2. Vastuuhenkilöiden tiedot

3. Toiminnan kuvaus

4. Haettavan avustuksen määrä ja selvitys käyttökohteesta

5. Hakemuksen lähettäjän tiedot


Valmistaudu hakemuksen täyttöön huolella keräämällä kaikki tarvittavat tiedot ja liitteet etukäteen. Tarvittaessa voit tallentaa hakemuksen ja jatkaa sen täyttöä myöhemmin.

Huom! Toiminta-avustushakemusten viimeinen jättöpäivä on 31.1.2022.

1/6