Tilaa Rakkaussuhteen työkirja


Painetun työkirjan voi tilata täyttämällä tämän lomakkeen. Seuraavan kerran työkirjoja postitetaan kesäkuun lopulla 2022.


Voit tilata työkirjan itsellesi tai lahjaksi, tai ammattilaisena itsellesi, asiakkaillesi tai opiskelijoillesi. Tällä lomakkeella tilauksen enimmäismäärä on 20kpl. Työkirja postikuluineen on sinulle maksuton. 


Jos haluat tilata työkirjoja suuremman määrän (esimerkiksi opiskelijoillesi tai asiakkaillesi) tai sinulle herää muita kysymyksiä, ota yhteyttä info@perhesuhdekeskus.fi.


Rakkaussuhteen työkirja on suunnattu sateenkaari-ihmisille ja heidän kumppaneilleen rakkaussuhteen iloksi ja tueksi. Vihkonen on tarkoitettu kaikille: tällä hetkellä yksin, parisuhteessa, polyamorisessa suhteessa, avoimessa suhteessa tai muunlaisissa suhteissa eläville. Rakkaussuhteen työkirjan on tuottanut Sateenkaari-ihmisten perhesuhdekeskus.


Työkirjan voi lukea ja ladata pdf-versiona Perhesuhdekeskuksen verkkosivuilla.Lähettämällä tämän lomakkeen, annat suostumuksen käsitellä henkilötietojasi Sateenkaariperheet ry:n tietosuojaselosteen mukaisesti: sateenkaariperheet.fi/tietosuojaseloste.


Etunimi

Sukunimi

Sähköpostiosoite

Tilaan työkirjan

Tilattava määrä

Postitusosoite kokonaisuudessaan

Terveisiä, toiveita tai muuta palautetta:

Muistathan painaa lopuksi Lähetä-painiketta!

0%