PUUHA-hankkeen webinaari Austin-ruusut torstaina 9.3.2023 klo. 18.30-20.00.

Ruususeuran puheenjohtaja Michael Luther esittelee meille Austin-ruusujen kasvatusta.
David Austin aloitti 1960 luvulla Englannissa ruusunjalostustyön jossa hän halusi yhdistää historiallisten vanhojen ruusujen hyvät ominaisuudet, kauniit kukat ja vahvan tuoksu modernien ruusujen jatkuvaan kukintaan. Vuosien aikana markkinoille on tullut pari sataa erilaisia Austin-ruusuja. Ne ovat kauniisti pitkään kukkivia ja niillä on lähes poikkeuksetta ihana tuoksu. Niitä on kuitenkin jalostettu lämpimässä ilmastossa ja niiden mahdollisuudet selvitä suomalaisessa ilmastossa on kyseenalaistettu.
Luennoitsija on n. 25 vuoden aikana kasvattanut Austin-ruusuja omassa puutarhassaan Pohjanmaan rannikolla kasvuvyöhykkeellä 3. Luennon aikana hän kertoo kokemuksistaan ja miten voi onnistua Austin-ruusujen kanssa myös suomalaisessa puutarhassa.

Webinaari pidetään Microsoft Teamsin välityksellä ja se on tarkoitettu Puutarhaliiton jäsenyhdistysten jäsenille.
Webinaarin järjestäjänä toimii Puutarhaliitto ry:n PUUHA-hanke, joka on saanut rahoitusta Maiju ja Yrjö Rikalan Puutarhasäätiöltä.
Ilmoittaudu webinaariin viimeistään torstaina 9.3.2023 klo. 12.00 mennessä. Kaikille ilmoittautuneille lähetetään osallistumislinkki sähköpostitse ennen webinaarin alkua.

Lähetä ilmoittautumisesi painamalla "Vahvista ilmoittautumisesi"-painiketta sivun alareunassa.


Nimi

Sähköpostiosoite

Minkä puutarhayhdistyksen jäsen olet?