PUUHA-hankkeen webinaari Vuorovaikutteisuudesta oppiminen tiistaina 17.1.2023 klo. 18.00-19.30.

Jyväskylän puutarhaseura toivottaa meidät tervetulleeksi luokseen virtuaalivierailulle tiistaina 17.1.2023 klo. 18.00-19.30.

Vierailun teemana on vuorovaikutteisuus ja kokemuksista oppiminen. Jyväskylän puutarhaseuran hallituksen jäsenet jakavat omia kokemuksiaan kertomalla esimerkkejä omasta toiminnastaan ja yhdistystoimintaan liittyvistä asioista. Illan aikana saamme esittelyn seuran vuoden 2023 toiminnasta, kuulla keskeiset asiat yhdistyksen muuttuneista säännöistä ja jäsenmäärän kehityksestä. He kertovat myös siitä mitä kukin jäsen tekee ja miten seuran hallitus toimii. Jyväskylän puutarhaseura kohdentaa illan sisällön pääasiassa muiden puutarhayhdistyksien hallituksen jäsenille, mutta virtuaalivierailulle on mahdollista osallistua, vaikkei olisikaan omassa yhdistyksessä hallituksen jäsen. Seuran toiminnasta voit lukea täällä: https://www.jyvaskylanpuutarha...

Webinaari pidetään Microsoft Teamsin välityksellä ja se on tarkoitettu Puutarhaliiton jäsenyhdistysten jäsenille.
Webinaarin järjestäjänä toimii Puutarhaliitto ry:n PUUHA-hanke, joka on saanut rahoitusta Maiju ja Yrjö Rikalan Puutarhasäätiöltä.
Ilmoittaudu webinaariin viimeistään tiistaina 17.1.2023 klo. 12.00 mennessä. Kaikille ilmoittautuneille lähetetään osallistumislinkki sähköpostitse ennen webinaarin alkua.

Lähetä ilmoittautumisesi painamalla "Vahvista ilmoittautumisesi"-painiketta sivun alareunassa.


Nimi

Sähköpostiosoite

Minkä puutarhayhdistyksen jäsen olet?