OAJ Pirkanmaa järjestää bussikyydin Palkkapäivä-tapahtumaan tiistaina 5.4. 2022 - tilaisuuden juontaa Ina Mikkola ja esiintyjinä ovat Jonna Tervomaa ja Paleface!

OAJ on mukana JUKOn ja JAUn järjestämässä Palkkapäivä-tapahtumassa Helsingin Senaatintorilla tiistaina 5.4.2022 klo 17 – 19.  


Haluamme suureen ääneen ja suurella joukolla muistuttaa siitä arvokkaasta työstä, jota me opetusalallakin teemme – ja tietysti siitä, että työn arvon pitää näkyä myös tilillä ja työoloissa. OAJ Pirkanmaa järjestää jäsenilleen maksuttoman bussikyydin tapahtumaan ja takaisin.


Bussi lähtee Kangasalta ja kyytiin pääsee Tampereen linja-autoasemalta sekä moottoritien varren liittymäpysäkeiltä. Tampereelta lähtö on noin klo 14. Bussin tarkat pysäkit ja aikataulu ilmoitetaan erikseen ilmoittautuneille. Paluumatkalle lähdetään tilaisuuden päätyttyä. Mikäli saavut bussille omalla kyydillä, voit hakea kilometrikorvausta alueyhdistykseltä. Tästäkin annetaan tarkemmat ohjeet ilmoittautuneille. Bussimatkalla tarjotaan pientä purtavaa.  

Jokainen tapahtumaan osallistuva saa OAJ:n teltalta Senaatintorilla esimerkiksi lämmittävän pipon, piristäviä eväitä sekä tietysti tapahtuman henkeen sopivia kylttejä sekä ilmapalloja. Matka toteutuu, jos perjantaihin 1.4. mennessä ilmoittautuneita on yksikin henkilö. Ilmoittaudu heti ja nähdään tiistaina 5.4.!


Ilmoittautuminen on sitova. 

Klikkaa mukaan myös Facebook-tapahtumaan: https://fb.me/e/5jnTdKPMU


Ilmoittautuminen vastaamalla tähän Surveypal-kyselyyn


Ilmoita jäsennumerosi (löytyy jäsenkortista):

Kerro mahdolliset ruoka-aineallergiasi:

Olen tulossa kyytiin:

Viimeistele ilmoittautumisesi painamalla seuraava ja täytä kohta "Ilmoittautujan tiedot", kiitos!TERVETULOA!