Kuusiolinna hakee työntekijöitä ja vapaaehtoisia koronapandemiaa ehkäiseviin tehtäviin

Oletko kiinnostunut osallistumaan koronapandemiaa ehkäiseviin tehtäviin Alavudella, Kuortaneella, Ähtärissä ja Soinissa? Kuusiolinna Terveys Oy kerää listaa kiinnostuneista vapaaehtoisista tai osa-aikatyöntekijöistä. 


Suurin tarve on tartunnan jäljittämisessä jäljityspuheluiden soittamisessa ja kirjaamisessa sekä rokotustapahtumien järjestelyissä, kuten liikenteen ohjauksessa sekä ohjeistamisessa ja ohjaamisessa sisätiloissa. Tehtävistä osa työsopimussuhteessa, kuten tartunnan jäljitys, ja osaan voi ilmoittautua myös vapaaehtoiseksi. Vapaaehtoistehtävistä voidaan sopia yhteistyöstä seurojen ja yhdistysten, jolloin maksetaan korvaus taustayhteisölle. 


Eri tehtävissä tarvitaan erityisesti asiakaspalveluhenkisyyttä. Toiminnoissa ei vaadita ensisijaisesti sote-alan koulutusta, mutta myös sote-alan ammattilaiset voivat ilmoittaa kiinnostuksestaan täyttämällä lomakkeen. Jos koet, että sinulla on osaamista, josta olisi hyötyä, kerro siitä hakulomakkeella. 


Perehdytämme henkilöt tehtäviin, mutta ilmoitathan myös, mikäli sinulla on aiempaa kokemusta esimerkiksi liikenteen ohjauksesta. Osassa tehtävistä vaadimme työsopimuksen ja salassapitosopimuksen tekemistä. 


Tarve erilaisille tehtäville pyritään ilmoittamaan hyvissä ajoin, mutta pandemian luonteen mukaisesti osa tehtävistä tulee lyhyellä varoitusajalla. Tarvetta avustaville toiminnoille saattaa olla sekä arkisin päiväsaikaan ja ilta-aikaan sekä mahdollisesti myös viikonloppuisin.


Lomakkeen täyttämisellä et sitoudu vielä mihinkään. Olemme yhteydessä lomakkeen täyttäneisiin, jolloin käydään läpi ja sovitaan tarkemmin mahdollisista toimista. 


Täyttämällä ja lähettämällä lomakkeen annat Kuusiolinna Terveys Oy:lle oikeuden käsitellä ilmoittamiasi henkilötietoja vapaaehtoisten ja työntekijöiden rekrytointiin ja organisointiin liittyen.

Nimi

Puhelinnumero

Sähköposti

Olen kiinnostunut osallistumaan tehtäviin

Minulla on mahdollisuus osallistua seuraavilla paikkakunnilla toteutettaviin thetäviin

Olen kiinnostunut osallistumaan pääasiassa seuraavina aikoina

Muut tiedot. Voit täyttää tähän halutessasi lyhyesti lisätietoja itsestäsi ja osaamisestasi tai täsmentää vastauksiasi aiempiin kysymyksiin

Lisää kysymys tähän

1

2

3

4

5

Lisää kysymys tähän

1

2

3

4

5

Lisää kysymys tähän

1

2

3

4

5

0%