Tule testaamaan Pause-hankkeen välineitä some- ja digipelihaittojen käsittelyyn

EHYT ry:n Pause-hanke puuttuu nuorten digipelaamisen ja sosiaalisen median haittoihin konkreettisten työvälineiden avulla. Hankkeessa kehitetään monenlaisia apuvälineitä perheiden ja koulujen arjen tueksi.


Etsimme testaajiksi työvälineistä kiinnostuneita yläkoulujen ammattilaisia ja yläkoululaisten huoltajia.


Liity hankkeen testaajalistalle. Näin saat tietoa myös hankkeen alkuselvityksen tuloksista sekä hankkeessa kehitettävästä materiaalista. Selvitys julkaistaan alkuvuodesta 2024 ja työvälineiden testaaminen alkaa keväällä.


Lisätietoa hankkeesta löydät: ehyt.fi/pause

Nimi

Sähköpostiosoite

Ammattinimike

Paikkakunta

Mitä testaaminen tarkoittaa?

Olet jatkossa mukana sähköpostilistalla, jossa sinulle lähetetään testattavaksi erilaisia kehitysvaiheessa olevia koulun ja kodin haasteisiin soveltuvia työvälineitä. Työvälineiden testaus tapahtuu pääosin verkon kautta.


Aika ajoin saatamme kutsua sinua mukaan esim. työpajoihin tai haastatteluihin. Kysymme testaajiltamme tarvittaessa myös syventävää tietoa työmme tueksi. Osallistuminen yhteen asiaan ei kuitenkaan sido sinua osallistumaan muihin.


Antamasi palaute huomioidaan osana kehitystyötä. Saat myös säännöllisesti uutta tietoa some- ja digipelihaitoista sekä päivityksiä hankkeen etenemisestä.

Heräsikö kysymyksiä tai kommentteja Pause-hankkeen toiminnasta?

Hyväksyn, että tietoni lisätään sähköpostilistaan, jonka kautta saan tietoa yhteistyöstä

Tällä lomakkeella kerättyjä yhteystietoja käsittelevät vain EHYT ry:n työntekijät. Voit pyytää milloin tahansa tietojesi poistamista listalta.


Tutustu EHYT ry:n tietosuojaselosteeseen: https://ehyt.fi/tietosuojaselosteet/

Tarvittaessa voit olla yhteydessä hanketyöntekijään: joel.aaltonen@ehyt.fi