Tervetuloa ilmoittautumaan Pihlajalinnan vuoden 2023 ensiapukursseille

Tarjoamme työpaikan ensiapuvalmiuden päivittämiseen ja ylläpitämiseen ensiavun koulutusta verkko ja webinaarikoulutuksina.  


Kurssi antaa valmiudet ensiavun perustaitoihin. Kursseillamme huomioimme erityisesti työpaikan ensiapuvalmiuden vaatimuksia ja erityistarpeita.


Ensiapukurssi on voimassa 3 vuotta.


Kurssit ovat Punaisen Ristin ensiavun koulutusohjelman mukaisia koulutuksia.


Hinnat:

Ensiapu 1 (yhdistelmäkoulutus), 16 tuntia (211,75 EUR + alv) / hlö

Hätäensiapu (yhdistelmäkoulutus), 8 tuntia (131,76 EUR + alv) / hlö

Hätäensiapu, 4 tuntia webinaari (99,88 EUR + alv) / hlö


SPR® -todistus- ja rekisteröintimaksu 22,85 €/henkilö (sis alv). Muovinen EA-kortti erikseen sovittaessa  2 € + alv 24 %/kortti.


Yhdistelmäkoulutus: 

Verkkokoulutuslinkin saat sähköpostiin.  Verkkokoulutus on oltava suoritettuna ennen webinaariin osallistumista. Webinaaria kutsutaan myös verkkoseminaariksi. Osallistujat liittyvät webinaariin omalta tietokoneeltaan, pädiltään tai puhelimeltaan internet-yhteyden välityksellä. Selainikkunan toisessa päässä on ensiavun kouluttaja ääni- ja videoyhteyden välityksellä. Pääset mukaan webinaariin klikkaamalla henkilökohtaista osallistumislinkkiä, joka lähetetään sinulle sähköpostitse ennen webinaarin alkamisajankohtaa.


Työnantaja ja yrittäjä voivat saada korvausta ensiapuvälineistä ja -koulutuksesta osana ehkäisevää työterveyshuoltoa (korvausluokka I).


Kurssin toteutuminen edellyttää vähintään viittä osallistujaa. Mahdollisesta esteestä toivomme ilmoitusta viikkoa ennen kurssia. Muussa tapauksessa koko ensiapukurssin hinta veloitetaan.


Lisätietoja Sanna-Mari Villikka

sanna-mari.villikka@pihlajalinna.fi
SPR Ensiapukurssi EA 1® (16 t) yhdistelmäkoulutus. Ensimmäinen päivä suoritetaan itsenäisesti verkkokoulutuksena (8t) ja toinen päivä webinaarina. (8 t)

SPR Hätäensiapukurssi 8 t® yhdistelmäkoulutus. Ensimmäinen päivä suoritetaan itsenäisesti verkkokoulutuksena (4 t) ja toinen päivä webinaarina (4 t)

SPR Hätäensiapu, 4 t® webinaari

0%