Pomoverkosto: Näin onnistun johtajana


Aika:
 torstai 6.5. klo 9.00-11.00
Paikka: verkossa, Zoom-alustalla

Viimeinen ilmoittautumispäivä maanantai 3.5.2021


Onnistumisia on pieniä ja suuria ja joskus jo onnistumisen alku riittää. Pohdimme yhdessä keskustellen, miten varmistaa onnistuminen johtajana? Tässä valmennuksessa:

  • Kirkastat johtajuuden ydinasioita
  • Ymmärrät, miksi johtajan tärkein tehtävä on tukea ihmisten hyvinvointia
  • Syvennät ymmärrystä johtajana kasvamisesta keskustellen vertaisten kanssa

Tilaisuuden alustaa Matti Henttinen. Matti on mentaalivalmentaja, jonka fokuksessa on työhyvinvointi ja urheilijoiden henkinen valmennus. Hän on vetänyt erilaisia johtamisen, oppimisen ja vuorovaikutustaitojen koulutuksia ja valmennusprosesseja yli 20 vuotta.


Mukaan mahtuu 9 TAKUn jäsentä. Tilaisuus on TAKUn jäsenille maksuton, mutta ilmoittautuminen on sitova. Varasijoilla oleville ilmoitamme mahdollisesta vapautuvasta paikasta ilmoittautumisajan päätyttyä. Zoom-osallistumislinkki lähetetään sähköpostitse lähempänä tilaisuuden ajankohtaa.


Lisätietoja: Vilja Byström | vilja.bystrom@taku.fi | +358 40 561 8967

Ilmoittaudun:

Huom! Valitse varasijalle ilmoittautuminen, jos haluat jäädä jonottamaan paikan vapautumista tilaisuuden ollessa jo täysi.

Etu- ja sukunimi:

Sähköpostiosoite:

Taustatietoa kouluttajalle 

Tietoja käytetään ainostaan osallistujiin ennakkoon tutustumiseen sekä osallistujien virittämiseen tulevaan koulutukseen. Tietoja ei tuoda koulutuksessa yksilökohtaisesti esille.

Mihin kysymykseen toivot saavasi vastauksen tilaisuudessa?

Mikä on koulutuksesi?

Tehtävänimikkeesi ja organisaatio, tai työtilanteesi muuten?

Peruutusehdot

Jos et pääsekään mukaan, peruthan ilmoittautumisesi viimeistään maanantaina 3.5. Tämän jälkeen ilmoitetuista peruutuksista joudumme veloittamaan peruutuskulun (20 €).

Turvallisen tilan periaate

Huomioithan, että TAKUn tilaisuuksissa noudatetaan Turvallisen tilan periaatteita (myös verkossa). Emme hyväksy loukkaavaa tai häiritsevää käytöstä, kuten syrjintä tai muu häirintä. Jos koet tilaisuuksissamme häiritsevää käyttäytymistä, voit ilmoittaa asiasta TAKUlle.

Rekisteriseloste

Tietoja käytetään tapahtuman järjestelyihin ja viestintään. Poistamme tiedot tapahtuman jälkeen. Lue rekisteriseloste.

0%