Tervetuloa vastaamaan Porvoon joukkoliikenteen asukaskyselyyn!


Porvoon kaupungin joukkoliikenne uudistuu vuonna 2024. Parhaillaan käynnissä on selvitystyö, jossa kartoitetaan joukkoliikenteen nykytilannetta ja suunnitellaan tulevaisuuden linjoja. Osana selvitystyötä toteutetaan kysely, jonka tarkoituksena on selvittää kaupunkilaisten valmiutta käyttää joukkoliikennettä.

Kysely koskee Porvoon kaupungin sisäistä joukkoliikennettä. Kysely ei koske Porvoon ulkopuolelle suuntautuvaa joukkoliikennettä (esim. Porvoon ja Helsingin välinen joukkoliikenne).

Kysely on tarkoitettu kaikille, jotka liikkuvat Porvoossa, huolimatta siitä käyttääkö tällä hetkellä joukkoliikennettä vai ei. Kyselyyn on tarkoitus vastata omasta näkökulmasta, mutta jos haluat vastata kyselyyn myös toisen henkilön puolesta, voit vastata kyselyyn useamman kerran.

Kyselyyn vastaamiseen kuluu aikaa noin 5–10 minuuttia.
Kysely on avoinna 30.4.2023 saakka.


Lisätietoja: Matias Leinonen, liikennesuunnittelija, Porvoon kaupunki matias.leinonen@porvoo.fi, puh. 040 573 4281

Lisätietoja kyselyyn liittyvistä teknisistä asioista: Anni Karelehto, projektipäällikkö, Sitowise Oy anni.karelehto@sitowise.com, puh. 044 427 9135


Kysely toteutetaan anonyymisti, eikä vastauksien perusteella voi selvittää vastaajan henkilöllisyyttä. Kyselyn toteuttavan Sitowise Oy:n yhteystiedot ja tietosuojaseloste löytyvät linkistä: https://www.sitowise.com/fi/tietosuojailmoitus.

1. TAUSTATIEDOT

Asuinpaikkasi

Porvoon kylät ja alueet on osoitettu alla olevissa karttakuvissa. 

Ikäsi

Valitse alta itseäsi parhaiten kuvaava ryhmä

Montako autoa kotitaloudellanne on käytössä?

1/7