Tervetuloa hakemaan REAK -kurssille Rovaniemelle 30.1-3.2.2023.

Kurssille voidaan ottaa max 20 henkilöä ja jotta kurssi voidaan toteuttaa niin minimi henkilömäärä on 16. Viimeinen hakupäivä on perjantai 9.12.2022 ja kurssille hyväksytyille lähetetään ilmoitus 12.12.2022.


Kurssimaksu 1600€ sisältää koulutuksen, kurssipäivien kahvitukset sekä torstai-illan ohjelman ruokailuineen. Liikenneturva laskuttaa kurssimaksun paperilaskuna ja lasku tulee olla maksettuna ennen kurssille osallistumista.

 
Majoitukset ja ruokailut varataan erikseen suoraan hotellilta. Lapland Hotels Sky Ounasvaara laskuttaa osallistujilta erikseen ennakkolaskuna majoituksen ja ruokailut (lounaat ja päivälliset pl. torstain päivällinen. Aamiainen sisältyy majoitushintaan).

Hinnat ovat seuraavat:

Northern Comfort

195 EUR / yö / yhden henkilön huone

205 EUR / yö / kahden henkilön huone
Kurssin ruokapaketti 227 EUR.


Paperilaskua varten osallistujan on ilmoitettava tarkka laskutusosoite.

HUOM: Liikenneturva ja hotelli eivät lähetä verkkolaskuja.


Tietosuoja

 

Liikenneturva kerää tällä ilmoittautumislomakkeella henkilötietojasi REAK-kouluttajakurssin pitämistä varten. Tietojen perusteella arvioidaan, sopiiko kurssi sinulle. Tietojen perusteella suunnitellaan myös kurssin sisältö sekä hoidetaan yhteydenpito, laskutus ja todistusten kirjoittaminen. Henkilötietojen käsittely perustuu asiakassuhteeseen, joka alkaa, kun ilmoittaudut kurssille. Lisätietoja henkilötietojesi käsittelystä ja oikeuksistasi saat tietosuojaselosteestamme

       

0%