Verkkovertaistreffit Ruoka-allergia perheille to 13.10.2022 klo 19-20


Onko ruoka-allergiat teidän perheenne arkea? Aiheuttaako sopivien ruoka-aineiden ja sopivien reseptien löytäminen harmaita hiuksia? Jännittääkö koulun tai päiväkodin aloitus? Harmittaako samojen asioiden selittäminen yhä uudelleen perheen ulkopuolisille?

Tule Ruoka-allergiapäivänä järjestettäville vertaistreffeille to 13.10. klo 19-20 juttelemaan lasten ruoka-allergioista. Tapahtuma järjestetään Lasten ruoka-allergia luennon jälkeen, joten luennolla on hyvä käsitellä myös luennolla saatuja ajatuksia.


Vertaistreffeillä ei siis ole luentoa tai terveydenhuollon ammattilaista antamassa ohjeita, vaan verkkotapaaminen perustuu ohjattuun vertaiskeskusteluun. Saat muilta vinkkejä arkeen ja pääset jakamaan omia ajatuksia ja kokemuksia.

Verkkovertaistreffit toteutetaan GoogleMeets-verkkoalustalla. Pystyt osallistumaan verkkovertaistreffeille tietokoneella tai kännykällä, jossa on kamera ja mikrofoni. Tilaisuus alkaa hetki Lasten ruoka-allergia luennon päätyttyä.
 

Ilmoittaudu täyttämällä alla oleva lomake. Saat muutaman päivän ennen tapahtumaa linkin, jonka kautta pääsee osallistumaan verkkovertaistreffeille. Ilmoittautuminen on sitova.


Muistathan, että keskustelu on luottamuksellista, joten käytäthän kuulokkeita, jos olet tilassa, jossa on muita ihmisiä.

Tervetuloa mukaan keskustelemaan ja jakamaan kokemuksia muiden ruoka-allergisten lasten vanhempien kanssa!


Lisätietoja: paula.lehtomaki@allergia.fi


Lue lisää vertaistreffeistä ja katso tulevia treffejä: www.allergia.fi/vertaistreffit


Etu- ja sukunimi

Sähköpostiosoite

Lapsellani on ruoka-allergia

Sitoudun pitämään ryhmän keskustelun luottamuksellisena

Lisätietoja:

Kiitos ilmoittautumisesta!

Paina vielä "Lähetä vastaukset", niin vastauksesi tallentuu.

0%