Varaa ryhmäliput Musiikkitaloon

Tällä lomakkeella voit pyytää ryhmävarausta konserttiin Musiikkitalossa. Liput varataan kahdeksaksi viikoksi varaushetkestä, minkä jälkeen maksamatta jäänyt varaus peruuntuu automaattisesti. Jos tarvitset tavallista pidemmän varausajan, voit kertoa siitä lomakkeella.

Varaajan nimi:

Ryhmän nimi:

Sähköpostiosoite:

Puhelinnumero:

Postiosoite:

Konsertin nimi:

Konsertin päivämäärä ja ajankohta:

Varattava paikkamäärä:

Paikkatoiveet ja hinnat

Tarkista konsertin paikkatilanne ennen varauspyynnön tekoa. Pääset näkemään vapaat paikat ja niiden ryhmähinnat konsertin paikkakartalta. Pääset tarkastelmaan paikkakarttaa Musiikkitalon tapahtumakalenterin kautta. Valitse tapahtuma ja painaa linkkiä Osta liput.


Muistathan, että paikkatoiveet ovat aina suuntaa-antavia, eikä paikkoja ole välttämättä mahdollista valita paikkanumeroiden tarkkuudella. RSO:n ja HKO:n tulevan kauden konserteissa paikkakartta ei ole vielä näkyvissä, mutta voit siitä huolimatta toivoa paikkoja.

Meille käyvät liput näiltä paikoilta:

Valitse yksi tai useampi vaihtoehto.

Huomaathan, että Konserttisalin etummaisiin katsomolohkoihin on paljon portaita. Ilmoita alla olevassa lisätoiveet-kohdassa, mikäli tarvitsette helppokulkuiset paikat. 

Otatahan huomioon myös, että HKO:n ja RSO:n konserteissa on paljon kausikorttiasiakkaita, ja permannolla lavan edessä on niukasti tilaa. Tällöin vapaita paikkoja saattaa löytyä vain hajallaan salissa 1–3 hengen ryhmissä. Lavan sivuilla ja takana paikat on mahdollista saada lähelle toisiaan.

Hyväksyttekö myös yksittäisiä paikkoja?

Onko tärkeää, että kaikki liput ovat samanhintaisia?

Lisätoiveet

Tähän voit kirjoittaa lisätoiveita (esim. tarvittavat pyörätuolipaikat, avustajapaikat tai helppokulkuiset paikat jne.).

Huomaathan, että emme välttämättä pysty täyttämään yksityiskohtaisia toiveita. Käsittelemme pyyntösi mahdollisimman pian ja varaamme teille mahdollisimman hyvin toiveitasi vastaavat paikat muun varaustilanteen puitteissa. 

Varausvahvistus ja maksaminen

Jos paikat konserttiin löytyvät, saat sähköpostiisi varausvahvistuksen. Maksa liput varausvahvistuksessa olevalla maksulinkillä vahvistuksessa mainittuun päivämäärään mennessä. Verkkokaupan maksutapoina ovat verkkopankit, pankki- ja luottokortit, mobiilimaksutavat sekä OP-lasku.

Maksettuasi liput sähköpostiisi saapuu tilausvahvistus, josta pääset lataamaan liput pdf-lippuina. Maksetut sähköiset liput on haluttaessanne mahdollista vaihtaa paperisiin lippuihin Musiikkitalon lipunmyyntipisteessä. Maksaessasi lippuja voit valita myös paperisten lippujen postituksen antamaasi osoitteeseen (maksullinen palvelu). 

Liput voi myös lunastaa Musiikkitalon lipunmyyntipisteestä.

Varausmuutokset

Jos haluat tehdä muutoksia varaukseen (esim. lippujen määrä), tee ne varausajan puitteissa soittamalla lipunmyynnin puhelinpalveluun numeroon 0600 411 101 (0,99 €/min + pvm/mpm, avoinna arkisin 9–15). 

Varausmuutokset voit tehdä varausajan puitteissa myös Musiikkitalon lipunmyyntipisteessä. Varausajan muutoksista voit sopia vain puhelimitse.

Vaatesäilytys

Vaatesäilytys kuuluu 2.9.2024 alkaen lipun hintaan.

Väliaikatarjoilut

Väliaikatarjoiluja voit tilata Musiikkitalon tapahtumakalenterista kyseisen konsertin kohdalla olevan Tilaa tarjoilut -linkin kautta. Voit myös tehdä tilauksen suoraan sähköpostitse valiaikatarjoilut@musiikkitalo.fi tai puhelimitse numerosta 020 707 0480 (ark. 9–16).

Entäpä esittelykierros ja kahvit konsertin kaveriksi?

HKO:n ja RSO:n konserttien yhteyteen voimme usein järjestää myös Kulmat tutuiksi - esittelykierroksen klo 17–18.

Kulmat tutuiksi -esittelykierros
Kesto: 60 min 
15 € / hlö (minimiveloitus 10 hlöä) 
max. 30 hlöä / ryhmä

Mikä on sointilatvus? Voiko salin penkeillä olla keuhkot? Millaiset ovat Musiikkitalon uudet urut? Oppaat kuljettavat Musiikkitalon arkkitehtuurin ja akustiikan maailmoihin tarinoiden avulla. Kierroksella tutustutaan myös talon toimintaan ja nähdään vaikuttava Konserttisali. 

Kierros voidaan järjestää myös esteettömänä ja se on saatavissa suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi.

Toivoisin ryhmälleni kierrosta konsertin yhteyteen.

Kieli

Esittelykierrokseen osallistuvan ryhmän koko:

Vahvistamme kierroksen saatavuuden mukaan.

Kierroksen ja konsertin väliin klo 18 sopii kahvitarjoilu. Lue lisää ja tiedustele ryhmäkahveja sähköpostitse ravintolapalvelut@musiikkitalo.fi tai puhelimitse numerosta 020 707 0480 (ark. 9.00–16.00). 

Esittelykierrokset kahveineen ovat tilattavissa myös muulloin kuin konsertin yhteyteen. Lue lisää kierroksistamme.

Tarvitsetko apua tai jäikö sinulle kysyttävää?

Lisäkysymyksissä voit olla yhteydessä puhelinpalveluumme 0600 411 101 (0,99 €/min + pvm/mpm, avoinna arkisin 9–15).

0%