SASKin ilmoituskanavaTällä lomakkeella voit ilmaista huolesi väärinkäytöksestä tai väärinkäytön epäilystä SASKin toimintaan liittyen.


Suhtaudumme vakavasti kaikkiin väärinkäytöksiin ja väärinkäytösepäilyihin.


Muistathan, että kun ilmoitat väärinkäytöksestä tai ilmaiset huolesi väärinkäytön epäilystä, sinun on noudatettava rehellisyyden ja hyvän aikomuksen periaatteita. Jos selvityksessä paljastuu pahantahtoinen tarkoitus, ilmoituksesi katsotaan väärinkäytöksi.


Kaikkia tälle kanavalle lähetettyjä raportteja käsitellään huolellisesti ja luottamuksellisesti. Voit lähettää raportin nimettömänä. Henkilökohtaisia tietojasi, kuten nimeäsi, sähköpostiosoitettasi tai IP-osoitettasi ei tallenneta, ellet itse päätä lähettää näitä tietoja. Voimme pyytää sinulta lisätietoja ainoastaan, jos annat yhteystietosi.


Ethän käytä tätä sivustoa ilmoittaaksesi tapahtumista, jotka aiheuttavat välittömän uhan ihmisten terveydelle tai omaisuudelle.

Tämän kanavan kautta lähetetyt raportit eivät välttämättä aiheuta välittömiä toimenpiteitä. Jos tarvitset hätäapua tai epäilet rikosta, ota yhteyttä viranomaisiin.

0%