Saavutettavampi harrastus -merkki

Saavutettavampi harrastus -asennemerkin käyttäjäksi voi ilmoittautua harrastuksen järjestäjä, joka haluaa korostaa viestinnässään tahtotilaansa ja toimiaan saavutettavuuden kokonaisvaltaiseksi huomioimiseksi. Saavutettavampi harrastus -merkin käyttäjäksi ilmoittautuminen edellyttää valmiutta sitoutua tavoitteelliseen toiminnan kehittämiseen kohti entistä yhdenvertaisempaa ja saavutettavampaa harrastustoimintaa. Saavutettavampi harrastus -merkin käyttäjäksi ilmoittaudutaan tällä lomakkeella.

Ole hyvä ja täytä ainakin pakolliset kentät.

Organisaatio jolle Saavutettavampi harrastus -merkki tulee:

Organisaation www-osoite (kotisivu):

Vastuuhenkilön etu- ja sukunimi:

Vastuuhenkilön sähköpostiosoite:

Toisen mahdollisen vastuuhenkilön nimi ja sähköpostiosoite:

Saako organisaationne nimen julkaista?

Julkaisemme listan luvan antaneista merkin käyttäjistä osoitteessa saavutettavaharrastus.fi

Lisätietoja:

Mahdollisia huomioita, kysymyksiä tai kommentteja meille:

Saavutettavampi harrastus -merkin suositusten hyväksyminen:

Olen tutustunut edustamani organisaation puolesta Saavutettavampi harrastus -merkin suosituksiin ja lupaan viestiä niistä myös organisaatiossamme eteenpäin. Samalla vakuutan, että sitoudumme edustamani organisaation toiminnassa Saavutettavampi harrastus -merkin suosituksiin.

Henkilötietojen tallentaminen:

Hyväksyn, että henkilötietoni tallennetaan Suomen lastenkulttuurikeskusten liiton Saavutettavampi harrastus -merkkiin liittyvää tiedottamista ja tilastointia varten (EU:n tietosuoja-asetus). Lisätiedot tietosuojaselosteessa: https://lastenkulttuuri.fi/tietosuojaseloste/

0%