"Sanaston edustamat kirjallisuuden tekijät" -listalle ilmoittautuminen

Me Sanastossa kehitämme parhaillamme lupakauppamme toimintaa. Tavoitteenamme on, että lupia hankittaisiin Sanastolta enemmän ja että kirjailijat ja kääntäjät voisivat näin saada enemmän tekijänoikeuskorvauksia.


Etenkin kirjastot käyttävät paljon kirjallisuutta erilaisissa tapahtumissaan. Luvan hakijan pitää aina etukäteen tarkistaa erillisellä hakemuslomakkeella, voiko Sanasto myöntää luvan tekijöiden puolesta jokaiseen yksittäiseen tapahtumaan. Kun tapahtumia on kirjastoissa paljon, on lupien hakeminen aikaa vievää.


Prosessia helpottaaksemme olemme kokeilemassa erityisesti kirjastojen käyttöön listaa, johon on koottuna Sanaston edustamien kirjailijoiden ja kääntäjien nimiä. Näin lupaa hakeva kirjasto voi nopeasti tarkistaa, voiko luvan saada Sanaston kautta.


”Sanaston edustamat kirjallisuuden tekijät" -luettelo on julkaistu Sanaston verkkosivuilla, mutta sitä tarkastelemaan pääsee vain suoran linkin kautta. Tämä linkki on saatavilla Sanaston lupakaupassa.


Jos haluat, että nimesi / tekijänimesi julkaistaan tällä listalla, täytä tietosi alle. Listalla julkaistaan ainoastaan tekijän nimi tai tekijänimi. Listalla ei julkaista muita tietoja tekijästä, kuten yhteystietoja. Listalla ei julkaista kenenkään tekijän nimeä ilman erillistä suostumusta.


Tietosuojaseloste (linkki Sanaston sivuille)

Tekijänimeni, jonka saa julkaista listalla

Sukunimi

Etunimi

Nimeni, jos eri kuin tekijänimi (ei julkaista listalla)

Sähköpostiosoitteeni

Hyväksyn, että Sanasto voi julkaista tekijänimeni verkkosivuillaan "Sanaston edustamat tekijät" -listalla.

0%