Onko ideasi Satakuntalainen lähiruokatuote 2022-kilpailun voittaja?Kilpailuun voivat osallistua kaikki satakuntalaiset lähiruokatoimijat. Kilpailun tuoteinnovaatioesitykset tulee esittää tällä lomakkeella 15.12.2021mennessä. 


Satakunnan Osuuskaupan määrittelyn mukaan lähiruoka on Satakunnan maakunnan alueella valmistettua tai jalostettua ruokaa. Jalostetussa ruuassa pääraaka-aine pitää olla suomalaista alkuperää. Nyt sinulla on mahdollisuus innovoida uusia tuotteita kaupan valikoimiin. Tuemme kilpailun finaaliin päässeitä tuotteita tuotekehityksessä yhdessä Foodwestin kanssa ja otamme koemarkkinointierän myyntiin Satakunnan Osuuskaupan myymälöihin.  


Voittajatuote pääsee myyntiin Satakunnan Osuuskaupan Sale, S-market ja Prisma-myymälöihin ja tuotetta tullaan markkinoimaan myymälöissä ja eri markkinointikanavissa.


Kilpailun tuomaristo koostuu Satakunnan Osuuskaupan ja Foodwestin henkilöistä. Toteutuskelpoiset tuoteinnovaatiot huomioidaan ja lopulliset valinnat tehdään tammikuussa 2022. 

Kerro yrityksesi nimi, yhteystiedot sekä mahdollisimman laajasti tuoteideastasi ja missä vaiheessa tuoteinnovaatiosi on. 

...................................................

Olemme yhteydessä kaikkiin kilpailuun osallistuneisiin yrityksiin tammikuun 2022 aikana. Ilmoitamme tuolloin myös mahdollisesta finaaliin pääsystä.


Keräämme yhteystietojasi väliaikaisesti Satakuntalainen lähiruokatuote 2022-kilpailun järjestämistä varten. Yhteystiedot hävitetään tietosuojalakeja noudattaen heti kilpailun päätyttyä.