Ideoi Savilahden robottibussille nimi

Kuopion Savilahdessa aloitetaan robottibussin testaaminen tänä keväänä. Robottibussi on merkiltään Ohmio Lift ja siinä on 12 istumapaikkaa. Robottibussin suunniteltu reitti kulkee edestakaisin Sarastuskaaren uudelta pysäköintilaitokselta Savon ammattiopiston ja KPY Novapoliksen kautta Itä-Suomen yliopiston Snellmania-rakennukselle. Robottibussin käyttäminen on ilmaista matkustajille ja kyydissä on aina myös turvaoperaattori.


Nyt tarvitsemme robottibussille nimen! Jätä nimiehdotuksesi 28.1.2024 mennessä vastaamalla tähän kyselyyn. Ideoita kerätään myös Savilahden ja Kuopion kaupungin some-kanavissa. Kuopion Joukkoliikenneyksikön ja Savilahti-projektin edustajista koostuva työryhmä valitsee nimiehdotuksista sopivimman ja parhaan ehdotuksen tehnyt henkilö pääsee kyytiin robottibussin avajaismatkalle Savilahdessa.


Voit vastata kyselyyn myös nimettömänä, mutta mikäli ehdotuksesi valitaan ja haluat mukaan avajaismatkalle, niin jätä alle nimesi ja puhelinumerosi. Yhteystietoja käytetään ainoastaan voittajan tavoittamiseen.

 

Idearikkaita hetkiä!

Ehdotuksesi robottibussin nimeksi:

Nimesi ja puhelinnumerosi mahdollisen avajaismatkan yhteydenottoa varten (vapaaehtoinen):

0%