Ampumahiihdon seurakehittämisen ohjelma

Järjestämme seurakehittämisen prosessin, jossa pala kerrallaan perehdytään seuratoiminnan eri osa-alueisiin ja pohditaan, miten asiat omassa seurassa ovat ja miten te haluatte, että ne olisivat.  Hyödynnämme prosessissa urheiluyhteisön yhteistä Tähtiseura-ohjelmaa ja halukkaat seurat voivat prosessin päätteeksi huipentaa sen Tähtiseura-auditointiin.


Seuran kehittäminen on aina tiimityötä ja niinpä tässäkin prosessissa on hyvä, että seurasta on useampia osallistujia.  Eri jaksoissa voivat osallistujat vaihdella riippuen aihealueesta esim. viestintäosuudessa on hyvä olla mukana viestinnän vastuuhenkilöitä ja urheilutoiminnan osuudessa valmentajia.  On kuitenkin hyvä, että ainakin yksi sama henkilö seurasta on mukana kaikissa osioissa, jotta kokonaisuuden ymmärrys on jonkun hallussa.


Koulutus toteutetaan livenä ja etänä – suurin osa koulutuksista on etänä.  Etätapaamiset ovat kestoltaan 2–3 tuntisia ja järjestetään pääsääntöisesti arki-iltaisin. Prosessi pitää sisällään myös kotitehtäviä, jotka liittyvä oman seuran toimintaan ja sen kehittämiseen. Koulutus toteutetaan yhteistyössä Olympiakomitean kanssa.

Nimi

sähköpostiosoite

puhelinnumero

Ilmoittajan seura

Seuran alue

Odotukset seurakehittämisen ohjelmasta

0%