Stipendi tulevaisuudelle 

Hienoa, että olet kiinnostunut stipendihaustamme! Me Castrén & Snellmanilla haluamme tukea tulevaisuutemme rakentajia, ja Stipendi tulevaisuudelle on pieni kannustuksemme aktiivisille tekijöille ja toimijoille opintojen tukemiseksi. Teille, jotka käytätte omaa ääntänne ja ajatteluanne ja laitatte itsenne likoon paremman tulevaisuuden puolesta ja teille, joita yhteinen ajaa enemmän kuin oma.


Hae stipendiä ja kerro meille omin sanoin, miten olet osoittanut yhteiskunnallista aktiivisuutta ja vaikuttanut sinulle tärkeisiin asioihin. Kerro myös ajatuksistasi, teoistasi ja toimistasi – kuinka haluat muuttaa maailmaa? Mikä sinua motivoi ja mikä saa sinut toimimaan yhteisen hyvän eteen?


Stipendi tulevaisuudelle -haku on tarkoitettu suomalaisessa korkeakoulussa kirjoilla oleville oikeustieteen ja kauppatieteiden pääaineopiskelijoille sekä kaupallisen alan tradenomiopiskelijoille. Jaamme korkeakouluopiskelijoille opintojen tukemiseksi kaksi stipendiä, jotka ovat 1000 euron arvoisia. Valinnat tekee stipendiraati, joka käsittelee hakijoiden hakukirjeet nimettömästi.


Täytäthän lomakkeen tiedot huolellisesti. Onnea hakuun!


Tutustu tietosuojailmoitukseemme.

Nimi:

Sähköpostiosoite:

Puhelinnumero:

Oppilaitos:

Opintolinja:

Kerro meille, miksi juuri sinun tulisi saada Stipendi tulevaisuudelle. Millaisin keinoin haluat vaikuttaa yhteiskuntaan? Kuvaile, mitä konkreettista olet tehnyt ja saanut aikaiseksi. Mikä sinulle on tärkeää? Mikä sinua motivoi? Mitä tarkemmin perustelet meille sopivuutesi stipendin saajaksi, sitä paremmat mahdollisuudet sinulla on tulla valituksi.


Voit kirjoittaa hakukirjeen alla olevaan vastauskenttään tai liittää sen tiedostomuodossa. Muistathan, että stipendiraati käsittelee hakemukset nimettömästi. Vältäthän ylimääräisten henkilötietojen kuten kuvan ja nimen lisäämistä hakukirjeeseen.

Hakukirje: 

Liitä vaihtoehtoisesti hakutiedosto tähän:

Tutustu kampanjan ohjeisiin ja sääntöihin täällä

 

Kiitos hakemuksestasi!

Haku päättyy 2.5.2024, jonka jälkeen käsittelemme hakemukset. Stipendiraati tekee valinnat toukokuussa. Ilmoitamme kaikille hakijoille valinnoista toukokuun aikana.


Mikäli sinulla on kysymyksiä stipendihausta, voit olla meihin yhteydessä sähköpostitse: stipenditulevaisuudelle@castren.fi


Onnea stipendihakuun!