Stipendi tulevaisuudelle 

Tiedätkö sinä suomalaisessa korkeakoulussa kirjoilla olevan oikeustieteen tai kauppatieteiden pääaineopiskelijan tai kaupallisen alan tradenomiopiskelijan, joka ansaitsisi 1000 euron arvoisen stipendin? Henkilön, joka haluaa vaikuttaa yhteiskuntaamme ja muuttaa maailmaa?


Me Castrén & Snellmanilla haluamme tukea tulevaisuutemme rakentajia, ja Stipendi tulevaisuudelle on pieni kannustuksemme aktiivisille tekijöille ja toimijoille opintojen tukemiseksi. Heille, jotka käyttävät omaa ääntään ja ajatteluaan ja panevat itsensä likoon paremman tulevaisuuden puolesta ja heille, joita yhteinen ajaa enemmän kuin oma.


Täyttämällä lomakkeen tiedot voit suositella henkilöä, joka mielestäsi ansaitsisi stipendin. Katso tarkemmat stipendiohjelman ohjeet ja säännöt sekä osallistumiskelpoisuuden ehdot täällä.


Tutustu tietosuojailmoitukseemme täällä.


Suosittelijan nimi (oma nimesi):


Olemme yhteydessä suosittelemaasi henkilöön sähköpostitse ja kerromme, että olet suositellut häntä stipendin saajaksi. Toivomme lämpimästi, että henkilö lähtee mukaan stipendihakuun, ja pyydämme häntä vielä täyttämään henkilökohtaisesti hakulomakkeen. Antamillasi perusteilla on painoarvoa, kun stipendiraati tekee valinnat.


Mikäli sinulla on kysyttävää, voit olla meihin yhteydessä sähköpostitse: stipenditulevaisuudelle@castren.fi

Suositeltavan nimi:

Suositeltavan sähköpostiosoite:

Perustelut suosittelulle:

 

Kiitos suosittelustasi!