Suuntana Saksa -webinaari ja Kuopio Region Goes Virtual -kickoff

Business Kuopio, Team Finland ja Kasve Oy järjestävät pohjoissavolaisille yrityksille tilaisuuden kokoontua seuraamaan Team Finlandin ja Saksalais-Suomalaisen kauppakamarin Suuntana Saksa -webinaaria 11.10.2022. Tule kuulemaan, miten juuri sinun yrityksesi voi hyötyä muuttuneesta tilanteesta ja tulevaisuuden vientinäkymistä Saksan markkinoille. Webinaaria voit seurata myös etäyhteydellä, mutta saapumalla paikan päälle Kuopion keskustaan saat mahdollisuuden verkostoitumiseen paikallisten yritysten ja toimijoiden kanssa sekä aamukahvit.


Ennen webinaarin seuraamista järjestetään Kuopio Region Goes Virtual -matchmaking-ohjelman kickoff- ja infotilaisuus, jota kaikki kiinnostuneet ovat tervetulleita kuuntelemaan. Myös tätä tilaisuutta on mahdollista seurata myös etäyhteydellä. 


Aika: ti 11.10.2022 klo 8.30–11.30

Paikka: Kasve Oy:n toimisto, Puijonkatu 23 (Sektori, 2 krs.), 70110 Kuopio


Huom! Mikäli haluat ainoastaan seurata Suuntana Saksa -webinaaria etäyhteydellä, ilmoittaudu suoraan Team Finlandin linkistä: https://bit.ly/3cIbLKY.

Sukunimi

Etunimi

Organisaatio

Sähköposti

Allergiat tai erityisruokavaliot

Valitse osallistumismuoto seuraavista vaihtoehdoista.

Mikäli haluat ainoastaan seurata Suuntana Saksa -webinaaria etäyhteydellä, ilmoittaudu suoraan Team Finlandin linkistä: https://bit.ly/3cIbLKY.

Mahdolliset kommentit tai toiveet järjestäjille.

TIETOSUOJA

 

Ilmoittautumisen yhteydessä kerättävien henkilötietojen käsittelyn tarkoitus on tarvittaessa tiedottaa tilaisuuteen osallistujille, kerätä tilaisuuden järjestäjille tarvittavat tiedot osallistujista tilaisuuden järjestämiseksi sekä mahdollisesti kerätä palautetta tilaisuudesta. Mikäli osallistuja peruu ilmoittautumisensa, tiedot poistetaan. Tilaisuudessa kierrätetään osallistujalistaa (nimi, organisaatio) paikalla olijoiden todentamiseksi. Tietoja ei luovuteta tilaisuuden ulkopuolisille osapuolille eikä julkisteta.


Tietosuojaseloste


0%