TAKUn Kulttuurikahvit 19.4.

Aika: keskiviikkona 19.4.2023 klo 8.30–9.30 

Paikka: Zoom


Tervetuloa keskustelemaan työharjoittelujen hyvistä käytännöistä taide- ja kulttuurialoilla. Voit osallistua keskusteluun olit sitten opiskelija, korkeakoulun henkilökuntaa tai harjoittelupaikkoja tarjoavan organisaation edustaja.


Parhaimmillaan työharjoittelut tarjoavat opiskelijoille mahdollisuuden saada arvokasta käytännön kokemusta sekä saada vahvistusta omiin uratoiveisiinsa ja verkostoitua. Työpaikat sen sijaan saavat mahdollisuuden hyödyntää opiskelijoiden tuoreita näkemyksiä ja osaamista. Organisaatiot tulevat harjoitteluiden kautta tutuksi opiskelijoiden keskuudessa ja tätä kautta syntyy myös yksi toimiva rekrytointiväylä.


Hyvän työharjoittelun keskiössä ovat opiskelijan ja harjoitteluohjaajan luottamuksellinen suhde, yhteiset tavoitteet sekä reilut työehdot ja palkkaus.


Aiheesta ovat keskustelemassa kulttuurituotannon tutkinto- ja tiimivastaava, lehtori Leena Björkqvist Metropoliasta sekä taiteiden tutkimuksen maisteriohjelman työharjoittelujaksoista vastaava, teatteritieteen professori Hanna Korsberg Helsingin yliopistosta. Keskustelua moderoi TAKUn järjestökoordinaattori Helmi Saukkoriipi.


Osallistujilla on mahdollisuus esittää kysymyksiä aiheesta livenä tai ennakkoon. Tule mukaan!


Ilmoittaudu viimeistään ti 18.4. klo 12.


Tilaisuus on kaikille avoin ja maksuton, eikä edellytä TAKUn jäsenyyttä. Kutsu siis kaverisi tai kollegasikin mukaan! Pyydämme kuitenkin osallistujia ilmoittautumaan ennakkoon, sillä osallistumislinkki lähetetään sähköpostitse lähempänä tilaisuuden ajankohtaa.

Ilmoittaudun mukaan:

Etu- ja sukunimi:

Sähköpostiosoite:

Onko sinulla ennakkokysymyksiä tai toiveita tilaisuuden suhteen?

Jätä tähän kommenttisi, niin välitämme sen asiantuntijoille.

Onko TAKU sinulle tuttu ammattijärjestö?

Tehtävänimikkeesi ja organisaatio, tai työtilanteesi muuten? (vastaaminen vapaaehtoista)

Rekisteriseloste

Tietoja käytetään tapahtuman järjestelyihin ja viestintään. Poistamme tiedot tapahtuman jälkeen. Lue rekisteriseloste.

0%