TeamGymin valmennusjärjestelmään hakeminen kaudelle 2024-2025


Suomen Voimisteluliiton TeamGymin valmennusjärjestelmän tavoitteena on kehittää ja tukea seurojen valmennustoimintaa, sekä luoda edellytykset voimistelijoille ja valmentajille edetä urapolullaan kansainväliselle huipulle. Jatkossa leiritoiminta on jaoteltu kolmeen osaan OK:n urheilijan polun mukaisesti: lasten leirit (lapsuusvaihe), nuorten ja nuorten aikuisten leirit (valintavaihe) ja maajoukkue (huippuvaihe). Tällä lomakkeella haetaan paikkoja lasten leireille, sekä nuorten ja nuorten aikuisten leireille. 


Kaikki leirit ovat lähtökohtaisesti 3 päivän (pe-su) leirejä, mutta lasten leireille on mahdollisuus toivoa myös 2 päivän (la-su) leiriä. Lasten leirien kohderyhmänä ovat 2.luokassa ja 3.luokassa kilpailevat alle 12-vuotiaiden joukkueet.

Alkupolkuleirit ovat haettavissa ympäri vuoden erillisellä lomakkeella, joka löytyy Voimisteluliiton nettisivuilta. Kilpaharrasteleirit, Masters-leirit ja avoimet 2.-3.lk leirit ovat avoimia leirejä, joille ilmoittautuminen tapahtuu viimeistään 1 kk ennen leiriä. Leirikutsut ja ilmoittautumislomakkeet avoimille leireille avataan Voimisteluliiton nettisivuille viimeistään 2 kk ennen leirin ajankohtaa.

Joukkueet jaotellaan järjestettäville leireille ensisijaisesti voimistelijoiden iän perusteella. Lisäksi huomioidaan joukkueen kilpailuluokka (keväällä 2024 sekä tavoiteltu kilpailuluokka seuraavalla kaudella), sekä tarvittaessa kilpailumenestys.


Tässä haussa olevat leirit järjestetään Vierumäen urheiluopistolla. Valmennusleirikausi alkaa elokuussa ja päättyy maaliskuussa. Kesällä järjestettävälle leirille ilmoittaudutaan erikseen.

Hakemalla valmennusjärjestelmään varmistat joukkueellesi paikan leireille. Hakuajan päätyttyä ilmoitamme, mille leireille joukkueenne on saanut paikan kaudella 2024-2025.


Hakulomake on avoinna 8.-31.5.2024. Yksi ilmoittautuminen /joukkue. 

Leiritysvalinnat julkaistaan 7.6.2024 mennessä ja leiripaikka tulee vahvistaa 14.6.2024 mennessä. Osallistuminen valmennustoimintaan merkitsee taloudellista sitoutumista vahvistettuihin leireihin. 


Leirihinnat:

2 pv leiri 140€ / voimistelija ja valmentaja

3 pv leiri 193€ /voimistelija ja 165€ /valmentaja


*Voimisteluliitto pidättää oikeuden leirin hinnan nostamiseen maksimissaan 2 %. Tätä korkeampi hinnanmuutos voidaan tehdä vain tilanteissa, jossa tapahtuman kulut nousevat liitosta riippumattomista syistä. Näitä ovat esimerkiksi opiston hinnannostot tai arvonlisäveron tai muiden verojen nostot. Vastaavasti tapahtuman hinta voi laskea edellä mainittujen kulujen alentuessa. Hinnanmuutoksesta ilmoitetaan viimeistään leirikutsussa.


Leirien lisäksi tarjoamme joukkueille ja valmentajille mahdollisuutta hakea mukaan aluevalmentajien mentorointitoimintaan. Mentorointiin haetaan erikseen oheisella lomakkeella täältä.

Mentorointiin kuuluu etätapaamisia sekä seurakäyntejä, joissa keskitytään kunkin joukkueen ja valmentajan tarpeiden ja toiveiden mukaan valittuihin teemoihin. Hakuaika on sama kuin leireillä, eli 8.-31.5.2024.

Seura

Joukkue

Seuran lajivastaava tai yhteyshenkilö

Seuran yhteyshenkilön sähköposti

Joukkueen vastuuvalmentaja 

Sähköposti

Puhelinnumero

Toivomme vastuuvalmentajan/valmentajan osallistuvan kaikille joukkueen valitsemille leireille.