Hakulomake - teemakoulutus

Helsingissä Hotelli Haaga Central Park

(Nuijamiestentie 10, 00320 Helsinki) 23.-24.9.2023

Luethan ohjeistuksen ja täytäthän lomakkeen huolella. Tarvittaessa voit tallentaa hakemuksen ja jatkaa sen täyttöä myöhemmin. Lomakkeen ensimmäisessä osassa kartoitetaan hakijan syitä hakea mukaan koulutukseen. Haluamme valita mukaan mahdollisimman moninaisen osallistujajoukon ja painotamme valinnoissa myös sitoutumista osallistua koko koulutukseen sekä hakijan motivaatiota. Toisessa osassa täytetään omat perustiedot sekä tarve majoituksesta.


Koulutus on tarkoitettu SASKIn lähettiläskoulutuksen käyneille. Osa koulutuksen osiosta on englanniksi ja emme valitettavasti pysty tarjoamaan tulkkausta. Koulutus sisältää pienryhmätyöskentelyä ja ennakkotehtävän. 

 

Ohjelma ja ruokailut ovat maksuttomia osallistujille. Tarjoamme lähtökohtaisesti majoituksen (kahden hengen huoneissa la-su yöksi) ainoastaan osallistujille, jotka asuvat pääkaupunkiseudun ulkopuolella tai joiden täytyisi lähteä kotoa paikalle ehtiäkseen ennen klo 7.00.  Mikäli osallistuja peruu osallistumisensa koulutukseen sen jälkeen, kun hänen paikkansa koulutuksessa on vahvistettu ilman lääkärintodistusta tai muuta erittäin painavaa syytä, pidätämme oikeuden periä osallistujalta puolet majoitus- sekä illalliskuluista.


SASK korvaa matkustamisesta aiheutuneet kulut jälkikäteen kuitteja vastaan julkisten kulkuneuvojen (linja-auto ja juna) taksojen mukaisesti. Taksimatkoja tai kuluja oman auton käytöstä (ml. pysäköintikulut) ei korvata. Lentomatkoja korvaamme painavia perusteluja vastaan.


Haku koulutukseen on käynnissä 13.8.2023 saakka ja valinnoista ilmoitetaan viimeistään viikolla 34.

Toivomme hakemuksia eri ikäisiltä, eri sukupuolta olevilta sekä kieli-, kulttuuri- tai muihin vähemmistöihin kuuluvilta henkilöiltä. Kaikki SASKin tilaisuudet ovat häirinnästä ja syrjinnästä vapaita tilaisuuksia. Ilmoitathan lomakkeella myös, jos voit tarvittaessa toimia häirintäyhdyshenkilönä koulutuksen aikana.


Lisätietoja: Susanna Haapalainen, susanna.haapalainen@sask.fi

Kerro omin sanoin, miksi haluat osallistua koulutukseen.

Kuinka hyvin tunnet koulutuksen aihetta (digitalisaatio) jo valmiiksi?

0

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

Jos vastasit, että tunnet koulutuksen aihetta entuudestaan, kerro vielä tarkemmin.

Hienoa!

Paina sitten "seuraava", niin pääset täyttämään perustietosi.

0%