Teematiistain ilmoittautumislomake

Teematiistaiden tavoitteena on auttaa seuroja kehittämään omaa osaamistaan ja luoda keskustelua ajankohtaisista aiheista. 


Pesäpalloliiton seurakehittäjät alkavat pitää joulukuusta alkaen maksuttomia teematiistai-koulutuksia noin kerran kuussa. Teematiistait pidetään Teamsin välityksellä. 


13.12. klo 18-19.30 "Millainen viesti koukuttaa?"


Ensimmäisenä vuorossa on seurojen viestintävastaaville ja viestinnän käytännön tekijöille suunnattu koulutus. Teematiistain aikana käydään läpi muun muassa sitä, millainen viesti seuraajia koukuttaa, miten erottua viestitulvan keskeltä ja miten seura voi luoda mielenkiintoista viestintää sekä valita oikeat kanavat ja kohderyhmät viestinnän tekemiseen. Viestinnän teematiistain vetää Pesäpalloliiton media- ja viestintäpäällikkö Taina Rinta-Kauhajärvi.


24.1.  klo 17.30-19 "Miten innostan seurassa tuomariksi?"


Toisen tilaisuuden aiheena on ”Miten innostan seurassa tuomariksi?”. Tilaisuudessa esitellään hyviä käytänteitä tuomariksi innostamiseen, keskustellaan ja jaetaan vinkkejä tuomaritoiminnan kehittämiseen seurassa sekä kuullaan oma tarina siitä, miten kipinä tuomaroimiseen ja tuomaritoimintaan syntyi.Tilaisuuden vetää Pesäpalloliiton seurakehittäjä Mona Hupli-Kotiranta.


14.2. klo 17.30-19 "Miten luomme yhdessä fiksua käytöstä kentälle?"

Kolmannen tilaisuuden aiheena on ”Miten luomme yhdessä fiksua käytöstä kentälle?”. Tilaisuudessa Olympiakomitean Elina Laine esittelee vastuullisuusohjelmaa sekä kertoo konkreettisia esimerkkejä seurojen näkökulmasta. Lisäksi ideoimme pienryhmissä, että miten voisimme yhdessä huolehtia tämän teeman toteutumisesta niin pelaajien, tuomareiden kuin muidenkin kentällä olijoiden kohdalla. 

Tilaisuuden vetää Pesäpalloliiton seurakehittäjä Mona Hupli-Kotiranta.


Teams-kutsu ilmoittautuneille lähetetään muutamaa päivää ennen tilaisuutta.

 

Lisätiedot: Mona Hupli-Kotiranta mona.hupli-kotiranta@pesis.fi 040 761 3068Ilmoittaudun mukaan..

Nimi

Sähköpostiosoite

Puhelinnumero

Seura, jota edustan

Rooli seurassa

Kiitos ilmoittautumisesta!


Teams-kutsut lähetetään muutamaa päivää ennen tilaisuutta. 

0%