Tietoa tomaatista keskiviikkona 15.3.2023 klo. 18.30-20.00.

PUUHA-hankkeen ja Marttojen toinen yhteinen verkkoluento käsittelee tomaattia. Puutarhuri, hortonomi ja toimittaja Elina Vuori Myllypellon taimet-puutarhalta kertoo meille vinkkejä liittyen tomaatin kasvattamiseen sekä esittelee eri tomaattilajikkeita. Elina on erikoistunut tomaatteihin ja yleensä puutarhalla on viljelyssä 50–100 lajiketta vuodessa, niin yleisiä lajikkeita kuin erikoisuuksiakin. Voit tutustua puutarhaan verkkosivuilla.
Verkkoluento pidetään Microsoft Teamsin välityksellä ja se on tarkoitettu ensisijaisesti Puutarhaliiton jäsenyhdistysten ja Marttayhdistysten jäsenille.
Luennon järjestää Puutarhaliiton PUUHA-hanke ja Marttaliitto.
Ilmoittaudu viimeistään sunnuntaina 12.3.2023. Luennolle on rajallinen määrä paikkoja. 250 ensimmäiseksi ilmoittautunutta mahtuu mukaan, ja heille lähetetään osallistumislinkki sähköpostilla ennen webinaarin alkua.

PUUHA-hanketta rahoittaa Maiju ja Yrjö Rikalan Puutarhasäätiö.


Lähetä ilmoittautumisesi painamalla "Vahvista ilmoittautumisesi"-painiketta sivun alareunassa.


1. Nimi

2. Sähköpostiosoite

3. Olen jäsen

4. Ilmoittautumalla webinaariin annan Puutarhaliitolle ja Marttaliitolle luvan käyttää yhteystietojani webinaarista tiedottamiseen sähköpostitse.

5. Ilmoittautumalla webinaariin annan Puutarhaliitolle ja Marttaliitolle luvan käyttää tietojani webinaarin tilastointia varten.

6. Annan Puutarhaliitolle luvan käyttää yhteystietojani liiton toiminnasta tiedottamiseen sähköpostilla.

7. Annan Marttaliitolle luvan käyttää yhteistietojani liiton toiminnasta tiedottamiseen sähköpostilla.