Tilauskoulutuslomake

Suomen Voimisteluliitto tarjoaa jäsenseuroilleen mahdollisuuden järjestää koulutuksia omassa seurassa. Tilauskoulutus on helppo ja nopea tapa seuralle kouluttaa omia ohjaajiaan ja valmentajiaan omassa toimintaympäristössään. 

Ehdot ja sitoutuminen

Tilauskoulutusmahdollisuus on tarkoitettu pääasiassa Suomen Voimisteluliiton jäsenseuroille. Koulutusta ei voi myydä eteenpäin esim. yksityiselle toimijalle tai kunnalle. Tilauskoulutuksen maksimiosallistujamäärä on 25. Suositusikäraja koulutuksiin osallistuvalle on 15 vuotta. 

Seura vastaa tarvittavien koulutustilojen varaamisesta sekä niiden kustannuksista. Tilojen lisäksi seuran maksettavaksi tulee koulutuksen hinta, kouluttajan matkakulut ja päiväraha sekä mahdolliset majoituskulut Voimisteluliiton matkustussäännön mukaan. Osallistujien tulee ilmoittautua koulutukseen eTaika-koulutusrekisterin kautta ennen koulutuksen alkua. Ilmoittautumislinkki toimitetaan seuralle koulutuspäivämäärän sopimisen jälkeen.  Suoritusmerkinnän saaminen edellyttää koko koulutukseen osallistumista ja vaadittavien tehtävien palauttamista. Pääsääntöisesti koulutuksiin liittyvät kurssimateriaalit ovat sähköisiä. Tilaus on sitova, kun päivämäärä on sovittu ja seura hyväksyy tilauskoulutuksen toteuttamisen. 

Voimisteluliiton tehtävät

1. Etsii sopivan kouluttajan ja antaa kouluttajan yhteystiedot seuralle.
2. Perustaa koulutuksen eTaikaan ja lähettää seuralle ilmoittautumislinkin.
3. Lähettää seuralle osallistujalistan.
4. Koulutuksen jälkeen laskuttaa koulutuksen seuralta.
5. Maksaa kouluttajan palkkion.

Seuran tehtävät

1. Tilaa koulutuksen ja esittää toiveen ajankohdasta. Sitoutuu samalla tilauskoulutuksen järjestämiseen.
2. Varaa tilat ja tarvittavat välineet.
3. On yhteydessä kouluttajaan ja sopii koulutuksen tarkemman aikataulun.
4. Lähettää osallistujille Voimisteluliiton eTaika-ilmoittautumislinkin.
5. Tiedottaa osallistujia ja kouluttajia koulutuksen käytännöistä.
6. Huolehtii koulutuksen toteutumisesta aikataulussa. 

0%