Kysely Nyytin ryhmistä opiskelijoille

Vastaamalla tähän kyselyyn autat meitä Nyyti ry:llä kehittämään ryhmätoimintaamme jatkossa. Ensi syksylle on luvassa paljon erilaista etäyhteyksin toteutuvaa ryhmätoimintaa, joihin sinulla on mahdollisuuksia vaikuttaa! Lisäksi voimme hyödyntää toiveitasi myös tulevaisuuden suunnittelussa.


Kyselyyn vastataan nimettömästi ja vastaaminen vie vain pari minuuttia. Käsittelemme kaikki vastaukset luottamuksellisesti ja raportoimme niistä siten, ettei yksilöä voida tunnistaa. Tietoja käytetään ainoastaan toiminnan sisäiseen kehittämiseen. Toiminnassa noudatetaan Nyyti ry:n tietosuojakäytänteitä.

1) Oletko aiemmin ollut mukana Nyytin ryhmätoiminnoissa?

Esimerkiksi Elämäntaitokurssilla, Taitoja ajanhallintaan -verkkoryhmässä tai Miesten vuoro -vertaiskeskustelutuokioissa.

2) Millaista vertaisryhmätoimintaa toivoisit tulevaisuudessa järjestettävän?

Ensi syksylle ovat tulossa kaikille opiskelijoille avoimena Elämäntaitokurssi sekä Yksinäisyys mielessä-vertaisryhmät!


Lisäksi kohdennetusti toimintaa on tulossa mieheksi itsensä identifioiville opiskelijoille MiehenTila -vertaisryhmissä sekä aikuisemmiksi opiskelijoiksi itsensä identifioiville vertaistuokioita, joihin otetaan toiveita aikataulujen ja teemojen osalta vastaan kysymyksissä 3. ja 4.

Kerro toiveesi olemassa oleviin ryhmätoimintoihin tai jaa jokin uusi idea! :)

3) Jos identifioit itsesi mieheksi - Millaisia asioita toivoisit miehille suunnatulta vertaisryhmältä?

4) Jos identifioit itsesi aikuisemmaksi opiskelijaksi - Millaisia asioita toivoisit aikuisemmille suunnatuilta vertaistuokioilta?

5) Mitkä alustat olisivat mieleisiä ryhmätoiminnalle?

6) Mihin ajankohtiin ja kellonaikoihin toivoisit ryhmien ohjatun toiminnan mm. chattien tai videopuhelujen sijoittuvan?

Kiitos vastauksistasi - mielipiteesi on meille tärkeä!

0%