Transfeminiinit -lähivertaisryhmä

Ti 9.11. klo 18 Sinuiksi ry:ssä (ent. Pirkanmaan Seta), Näsilinnankatu 48 E, Tampere


Ilmoittaudu:

Ti 9.11. klo 18–20 Vertaisryhmä transfeminiineille: prosessia pohtiville ja siinä oleville

 

Vertaisryhmämme Tampereella on tarkoitettu ensisijaisesti aikuisille transprosessiin

hakeutuville ja siinä oleville transfeminiineiksi tai transtaustaisiksi naisiksi itsensä määrittäville.

 

Ryhmämme toteutetaan yhteistyössä Transfemiininit ry:n kanssa ja se täydentää osaltaan tiistaisin kokoontuvaa Moninaisuus-ryhmä, johon yhä kaikki sukupuoli-identiteettiään pohtivat ovat tervetulleita.

 

Tervetuloa mukaan ryhmän ensimmäiseen kokoontumiskertaan, jolloin yhdessä mietitään kokoontumisten sisältöjä, osallistuvien toiveita. Mietimme myös ryhmälle mukavaa nimeä.

 

Haluamme luoda ryhmäläisten näköisen ja oloisen turvasataman, jossa saisi miettiä rauhassa vertaisten kesken omaa identiteettiä, elämää, olemista ja kaikkea aiheeseen sisältyvään pientä ja suurta asiaa. Ryhmässä on kaksi sitoutunutta ryhmänohjaajaa ja ryhmä jatkuu kerran kuussa tiistaisin kokoontuvana. Kokoontuminen kestää noin kaksi tuntia.

 

Ryhmään ilmoittaudutaan etukäteen. Pienin osallistujamäärä on kolme henkeä ja suurin kymmenen henkeä, jotta ryhmäkokemus toteutuu. Ilmoittaudu tästä linkistä:

 

Tutustu ennen ryhmään tuloa turvallisemman vertaisryhmän ohjeisiin (varaudumme yhä myös koronatilanteeseen):  http://www.pirkanmaanseta.fi/ryhmat-korona-aikana/

 

Kerro ilmoittautumisen yhteydessä, jos toivot, että sinua tullaan vastaan.

Sinuiksi ry:n (ent. Pirkanmaan Seta) sijaitsee osoitteessa Näsilinnankatu 48E, Tulo-ohjeet kuvien kera: https://bit.ly/3hun2uI Perille pääsee huomaamattomasti. 


Kysy lisää Sinuiksi ry:n Mikolta, toiminnanjohtaja [at] pirkanmaanseta.fi. Hän myös lähettää kutsun sähköpostitse ilmoittautumisesi perusteella.

Tervetuloa mukaan!

 

Tässä seuraavat kerrat (kuhunkin kertaan ilmoittaudutaan erikseen)

Tiistai 07.12 klo 18–20

Tiistai 11.01 klo 18–20

Tiistai 08.02 klo 18–20

Tiistai 08.03 klo 18–20

Tiistai 12.04 klo 18–20

Tiistai 10.05 klo 18–20


Ilmoittaudun ryhmään:

Etunimi (kutsumanimi käy myös)

Sähköpostiosoite

Puhelinnumero

Toivotko, että sinut noudetaan ryhmään, tai on muuta huomioitavaa, mitä mielestäsi meidän olisi hyvä tietää (mm. apuvälineiden tai avustajan käyttö, muita erityistoiveita, -erityisjärjestelyjä, yms)? Tai onko jotain jonka sopiminen etukäteen lisäisi turvallisuuden tunnetta ryhmän aikana? 
Jos sinulla ei ole tähän kohtaan erityisiä huomioita, niin kirjoita, että: "nähdään :)", niin pääset kyselyssä eteenpäin :).

Kiitos! Vahvistamme mukana olosi. TERVETULOA!

Ilmoitathan myös jos, joudutkin perumaan tulosi. Laita tällöin erillisviesti Mikolle, toiminnanjohtaja [at] pirkanmaanseta.fi.

0%