Tulevaisuuden Visiokartta - vertaistuellinen työpaja 

.  .  . 


Uskallatko tarttua kiinni unelmiisi? Tervetuloa harjoittelemaan <3  


Tässä työpajassa teemme omasta onnellisuudesta ja tulevaisuuden suunnittelusta konkreettista ja näkyvää. Tehostamme visiokarttatyöskentelyä kokeilemalla yhdessä erilaisia NLP- ja Mindfulness- tekniikoita, jotka auttavat mm. purkamaan oman mielen rajoittavia uskomuksia. Luvassa hauskoja ja inspiroivia hetkiä oman tulevaisuuden parissa!Ensimmäinen tapaaminen (15.5 klo 15.00-17.00)

Ensimmäinen tapaaminen alkaa tutustumisella: voit sinulle sopivalla tavalla jakaa ja kertoa, miksi olet mukana tällä kurssilla ja millaisia odotuksia ja toiveita sinulla on kurssin sisällölle. Tämän jälkeen käymme Riikan opastuksella visiokarttamenetelmän pariin:  Mikä on visiokartta, kuinka se toimii, missä sen voima piilee? Saat konkreettiset ja helposti toteutettavat ohjeet & ideat itsenäistä visiokarttatyöskentelyä varten. 


Toinen tapaaminen (22.5 klo 15.00- 17.00)

Jaamme ryhmässä ajatuksia ja kokemuksia siitä, millainen kokemus oman visiokartan rakentaminen oli, mitä ajatuksia se herätti? Halutessasi voit kertoa omasta kartastasi tai näyttää vaikka osan siitä ryhmälle. Kartta on kuitenkin henkilökohtainen, voit jakaa sen verran kuin itsestä tuntuu hyvältä. Kartan tekeminen on matka itseesi, unelmiisi ja juuri sinun näköiseen tulevaisuuteen!Kartan valmistusta varten tarvitset:

sakset

liimaa

aikakauslehtiä

taustakartongin (A3)Kuva Sinusta:

Tarvitset kartan toteuttamiseen kuvan itsestäsi. Voit käyttää esimerkiksi valokuvia tai tulostettuja valokuvia. Yksi kuva riittää, jos voit kopioida/monistaa sitä.

Kuvat ovat tärkeä osa työskentelyä, ne vahvistavat kuvaa sinusta toivomiesi asioiden ympäröimänä. Tässä kasvokuvat toimivat parhaiten, huomionarvoista on myös se, että olet tässä kuvassa hymyilevä ja positiivinen <3

Ps. voit vaikka heti ilmoittauduttuasi ryhtyä keräämään aikakauslehtiä ja muuta kiinnostavaa materiaalia visiokarttaa varten!

Riikan terveiset

Hei, olen visiokarttakurssin ohjaaja ja hyvinvointivalmentaja/personal trainer Riikka. Olen luotsannut ihmisiä kohti kokonaisvaltaista hyvinvointia jo yli 15 vuoden ajan. Visiokarttakursseja olen ohjannut kuusi vuotta. Olen toteuttanut yhdessä Johannan kanssa kaksi kurssia Nuoret Lesket ry:llä ja olemme saaneet metodin toimivuudesta positiivista palautetta. Uskalla siis rohkeasti mukaan -lupaan, että mukaasi tarttuu toivoa ja iloa!

Ilmoittautuminen:  

Ilmoittautua voivat kaikki kumppanin menettäneet. Mukaan mahtuu 12 ensimmäiseksi ilmoittautunutta.

Kun lähetät tämän lomakkeen, saat automaattisesti sähköpostiisi lomakkeen sisältämät tiedot. Siitä tiedät, että lomake on tullut perille. Ilmoittautua voit keskiviikkoon 5.5.2021. klo 15.00 asti.  


Osallistuminen:


Osallistuminen tapahtuu Zoom-videoyhteyden kautta. Saat toisen sähköpostin vielä lähempänä tapahtumaa, jossa liittymislinkki ja ohjeet Zoom-sovelluksen lataamiseen. Jos osallistumisesi peruuntuu, ilmoitathan mahdollisimman pian, jotta vapautamme paikan toiselle osallistujalle! (johanna.niskanen@nuoretlesket.fi)


Hinta ja maksaminen:

Vastaanottaja: Nuoret lesket ry
Tilinumero: FI64 1045 3000 1921 86 
Summa: 10€ jäsenet  /   15€ ei-jäsenet
Viite: 4598
Eräpäivä: 5.5.2021 (Huom. vasta omavastuuosuuden maksaminen vahvistaa paikkasi työpajaan.)
Jos kysyttävää maksamiseen liittyen: saara.laukkanen@nuoretlesket.fi


Tervetuloa työpajaan!

Peruutusehdot: Voimme palauttaa omavastuuosuuden, jos perut osallistumisesi viimeistään ma 10.5. klo 14.00 mennessä.

Jäsenyys 

Jäsenmaksu vuonna 2021 on 20 euroa. Yhdistyksen jäseneksi voivat liittyä kaikki ennen eläkeikää puolisonsa tai kumppaninsa menettäneet. Jäsenistöömme kuuluu monenlaisia leskiä aina parikymppisistä eläkeikää lähestyviin. Puolison kuolintavalla tai parisuhteen muodolla ei ole merkitystä jäseneksi liittymisen kannalta. Jäseneksi ovat tervetulleita niin avio- tai avoliitosta leskeytyneet kuin seurustelukumppanin menettäneet.


Jäsenenä voit osallistua yhdistyksen järjestämiin tapahtumiin jäsenhintaan. Saat postitse yhdistyksen jäsenlehden, sähköiset jäsenkirjeet sekä tietoa tapahtumista ja ajankohtaisista asioista. Käytössäsi on ilmainen lakineuvonta, joka toimii ajanvarauksella kerran kuukaudessa. Kun liityt jäseneksi, saat postitse liittymispaketin, joka sisältää leskioppaan ja yhdistyksen lehden. Mikäli sinulla on alaikäisiä lapsia, saat mukana myös lapsen suru -oppaan. Yhdistyksen jäsenmaksu on 20€/vuosi.


Etu- ja sukunimi

Sähköposti

Puhelinnumero

Leskeytymisvuosi

Lämpimästi tervetuloa Visiokarttatyöpajaan!

0%