Tervetuloa vastaamaan Music Finlandin tuloskyselyyn

Miten musiikkiviennillä menee? Millaisia asioita musiikkiviennissä tapahtuu tällä hetkellä? Millaisia esimerkkejä meillä on musiikkiviennin kehittymisestä?


Music Finland on nyt lanseerannut uuden asiakaskyselyn, jolla kerätään tietoa esimerkiksi yllä olevien kysymysten kaltaisiin tiedusteluihin vastaamiseksi. Tuloskysely täydentää hankekohtaisia palautekyselyitä, ja sillä pyritään saamaan tietoa musiikkiviennin pidemmän aikavälin etenemisestä. Kysymykset eivät siis tässä kohdistu tiettyihin hankkeisiin, vaan vientitoimintaan kokonaisuutena.


Mitä tuloskysely koskee?


Kysymme kyselyssä esimerkiksi kansainvälistymiseen liittyvistä tavoitteistasi, saavutetuista tuloksista sekä tulevaisuudensuunnitelmistasi. LIsäksi pyydämme sinua arvioimaan Music Finlandin merkitystä omalle vientitoiminnallesi. Voit vapaasti hypätä yli ne kysymykset, jotka eivät ole sinun toiminnallesi relevantteja.


Mikäli organisaatiosi on saanut tuloja musiikkiviennistä vuonna 2022 tai 2023, pyydämme sinua vastaamaan myös kyselyyn musiikkivientituloista. Siihen toivomme vastauksia mahdollisimman pian, jotta pystymme hyödyntämään niitä musiikkiviennin arvon selvittämisessä.


Keitä tuloskysely koskee?


Kyselyyn toivotaan vastauksia jokaiselta Music Finlandin toiminnassa mukana olleelta taholta - henkilöasiakkaalta, yritykseltä tai yhteisöltä. Tietoja kerätään jatkuvasti ja niitä kootaan yhteen jatkossa noin neljä kertaa kertaa vuodessa. Voit siis vastata kyselyyn milloin tahansa, kun musiikkiviennin tuloksista on kerrottavaa, mutta toivomme vastauksia vähintään kerran vuodessa. Muistutamme sinua ajoittain, mikäli emme ole vielä saaneet vastauksiasi. 


Mikäli haluat jakaa kyselyä myös kollegoillesi tai vastata siihen uudestaan, voit käyttää avointa linkkiä: https://q.surveypal.com/Tuloskysely-Music-Finlandin-asiakkaille


Ensimmäinen koonti tehdään kesäkuussa 2024. Siinä tullaan huomioimaan 25.6.2024 mennessä saadut vastaukset. Toivomme, että mahdollisimman moni pystyisi vastaamaan kyselyyn jo kesäkuun aikana.


Muita tapoja kertoa kansainvälisen toimintasi onnistumisista


Mikäli haluat vastata yksityiskohtaisempiin tietopyyntöihin kansainvälisestä toiminnastasi, voit myös kertoa kansainvälisesti julkaistuista kappaleistasi Biisiviennin tiedonkeruussa. Ulkomaisista esityksistä voit puolestaan kertoa jatkuvasti auki olevassa livevientikyselyssämme. Konkreettisista tuloksista ja onnistumisista kannattaa myös aina kertoa suoraan Music Finlandin henkilökunnalle.


Lisätietoja

Merja Hottinen, Tutkimuspäällikkö

merja.hottinen@musicfinland.fi

puh. 050-3544549

0%