Webinaari: Erilaisia perhemuotoja huomioiva perheystävällisyys

Millaisia joustoja yhden vanhemman perheen huoltaja, monikkovanhempi tai adoptiovanhempi tarvitsee? Miten huomioit uusperheen bonusvanhemman, sateenkaariperheen vanhemman tai perhehoitajan? Millaista tukea puolisostaan eroava tai läheisen kuolemaa sureva tarvitsee? Tunnistatko kahden kulttuurin perheen vanhemman tarpeet? Entä lapsettoman joustot työelämässä?

 

Tule mukaan Monimuotoiset perheet -verkoston järjestämään maksuttomaan verkkokoulutukseen tiistaina 15. marraskuuta 2022 klo 14-15.


Koulutuksesta saat vinkkejä erilaisia perhetilanteita huomioivaan perheystävällisyyteen. Koulutus sisältää uusia perheystävällisyysneuvoja, joiden avulla erilaisissa perhetilanteissa olevia työyhteisön jäseniä on mahdollista tukea juuri heille tyypillisissä arjen haasteissa.  

 

Koulutuksessa ei huomioida vain lapsiperheellisiä vaan myös lapsettomia, jotka saattavat tarvita perheystävällisiä joustoja esimerkiksi lapsettomuuskriisin tai lapsettomuushoidoissa käymisen vuoksi. 

 

Kouluttajana toimii Monimuotoiset perheet -verkoston työelämän erityisasiantuntija Tiina-Emilia Kaunisto. Koulutuksessa kuullaan myös Nuoret lesket ry:n kokemusasiantuntijan puheenvuoro.

  

Tilaisuus järjestetään online-tapahtumana Teamsin kautta. Koulutus on suunnattu erityisesti esihenkilöille, HR-ihmisille ja henkilöstön edustajille, mutta mukaan ovat tervetulleita kaikki kiinnostuneet. 


Osallistumislinkin saat lähellä koulutuksen ajankohtaa. 


Lähettämällä tämän ilmoittautumislomakkeen, annat suostumuksen käsitellä henkilötietojasi Sateenkaariperheet ry:n tietosuojaselosteen mukaisesti: sateenkaariperheet.fi/tietosuojaseloste.


Lisätietoja tilaisuudesta saat Monimuotoiset perheet -verkoston työelämän erityisasiantuntijalta Tiina-Emilia Kaunistolta tiina-emilia.kaunisto@monimuotoisetperheet.fi.

Osallistun tilaisuuteen

Etunimi ja sukunimi

Taustaorganisaatio

Nimike

Sähköpostiosoite

Olisiko sinulla jo mielessä aiheita, joita toivot käsiteltävän tilaisuudessa?

0%