Syyllisyys matkakumppanina? Vertaistukipäivä vanhemmille, joiden lapsi on kuollut päihteiden takia 

Kenelle tapahtuma on suunnattu: vanhemmille, joiden lapsi (lapsen iästä riippumatta) on kuollut päihteiden takia.


Paikka: Tampere, YAD tilat, Hallituskatu 25


Aika: lauantai 25.3.2023 klo 11-17


Järjestäjät: YAD, Nauha, Käpy ry


Ilmoittautuminen päättyy: 13.3.


Ohjelma:  Päivän alussa on yhteinen alustus liittyen vanhemman mahdolliseen tunnetaakkaan. Alustukseen sisältyy kokemusasiantuntija Leon puheenvuoro.
Päivä jatkuu vertaistukiryhmissä. Ennen kotiinlähtöä jaamme pienryhmäkeskusteluiden antia, mahdollista jatkotukea ja juurrumme hetkeen.


klo 11 Tervetuloa!

      11.00-12.00 Yhteinen alustus: Syyllisyys matkakumppanina? 

      12.00-13.00 Lounas

      13.00-15.00 pienryhmä 

      15.00-15.30 Kahvit

      15.30-17.00 Yhteinen osuus: päivän purku

      17.00 Päivä päättyyOhjaajat: Mukana jokaisessa pienryhmässä on koulutettu vertaisvanhempi. Järjestäjätahoilta paikalla on  YAD:sta ehkäisevän huumetyön suunnittelija Jemina Niemi ja kokemusasiantuntija Leo, Nauhasta vertais-ja vapaaehtoistoiminnan päällikkö Hanni Nurmi ja Käpystä vertaistukikoordinaattori Miia Turri.

Ruokailu: Tilaisuudessa on tarjolla kasvislounas ja kahvi. Ilmoitathan mahdolliset allergiat ilmoittautumisen yhteydessä. Halutessasi (tai ellei kasvisvaihtoehto sovi sinulle) voit ottaa omia eväitä. Tilassa on jääkaappi ja mikro.


Hinta: Tilaisuus on osallistujille maksuton.


Lisätietoa ilmoittautumisesta: Tilaisuuteen mahtuu 20 henkilöä. Tilaisuus järjestetään mikäli osallistujia on vähintään 5.


Tilaisuus on päihteetön. Lemmikkejä ei voi ottaa mukaan. 


Lisätietoja voit kysyä Käpy ry:n vertaistukikoordinaattori Miia Turrilta: tuki@kapy.fi


Turvallisemman tilan periaate: Haluamme edistää tilaisuuksissamme yhdenvertaisuuden toteutumista. Tämän vuoksi korostamme tilaisuuksissamme ja ryhmissämme turvallisemman tilan periaatteita. Turvallisempi tila on tarkoitettu tarjoamaan paikallaolijoille ja osallistujille tunne fyysisestä ja henkisestä turvallisuudesta. Turvallisemman tilan periaatteisiin kuuluu esim. avoimuus ja ennakkoluulottomuus, kannustavuus, tilan antaminen, osallistaminen ja puheenvuoron antaminen kaikille, kunnioitus, koskemattomuus sekä oikeus oman identiteetin itsemäärittelyyn.Tekemällä ilmoittautumisen ja lähettämällä sen tämän järjestelmän kautta annat samalla suostumuksesi antamiesi tietojen tallentamiseen KÄPY ry:n tapahtumarekisteriin, josta tietoja ei luovuteta ulkopuolisille tahoille. Tietoja säilytetään kolme kuukautta tapahtumasta, jonka jälkeen ne hävitetään. Lue tietosuojaseloste tästä: Tietosuojaseloste KAPY ry_ tapahtumarekisteri
Ilmoittaudu tapahtumaan:

Paina lopuksi lähetä vastaukset -painiketta!

Osallistujan nimi

Sähköpostiosoite

Puhelinnumero

Kotikunta

Kenet/ketkä olet joutunut menettämään? Kuolinsyy? Milloin menetys on tapahtunut? Minkä ikäinen lapsesi oli?

Mitä odotat ryhmältä? Mitä teemoja haluaisit tuoda keskusteluun?

Ruoka-aineallergiat ja erityisruokavaliot

Mahdolliset sairaudet, jotka voivat vaikuttaa vointiin/toimintakykyyn päivän aikana(esim.diabetes, paniikkihäiriö, epilepsia)

Kiitos vastauksestasi!

Kun olet painanut "Lähetä vastaukset" -painiketta, selain avautuu uuteen ikkunaan. Ilmoittautumisesi on silloin tullut perille. Jos haluat, että sinulle lähetetään sähköpostitse kooste antamistasi vastauksista, anna sähköpostiosoitteesi ja paina "Lähetä kooste".

0%