Liikenneturvan virtuaaliset oppitunnit 13.9.2022

Oppituntien teemoina ovat erilaiset liikkumisvälineet, liikenteen säännöt sekä kuljettajan ajokunto.


Oppitunnit koostuvat Liikenneturvan asiantuntijoiden sekä heidän vierailijoidensa keskusteluista, jotka avaavat liikennesääntöihin, erilaisiin kulkupeleihin sekä päihteisiin liittyviä ajankohtaisia näkökulmia ja tuovat esiin keinoja turvallisten valintojen tekemiseen.


Oppituntien lopuksi ohjelmassa on ”Kaverin puolesta kysyn” -osio, jossa Liikenneturvan asiantuntijat vastaavat nuorilta kerättyihin kysymyksiin turvallisesta liikkumisesta.Yläkouluille suunnattu virtuaalioppitunti: 13.9. klo. 9-9.45


Toiselle asteelle suunnattu virtuaalioppitunti: 13.9. klo. 10.00-10.45


Linkki virtuaalisten oppituntien suoratoistolähetykseen lähetetään tässä ilmoittautumislomakkeessa ilmoitettuun sähköpostiosoitteeseen. Oppitunnit tallennetaan, linkki tallenteeseen lähetetään oppitunneille ilmoittautuneille. 


Osallistumme

Sähköpostiosoite

Työskentelen 

Maakunta

Kysymyksiä tai toiveita virtuaaliseen oppituntiin tai muita terveisiä Liikenneturvalle  

Lomakkeella antamiasi henkilötietoja käsitellään suostumuksesi perusteella ja vain tähän tapahtumaan liittyvää yhteydenpitoa varten. Henkilötietojasi säilytetään siihen asti, kunnes tapahtuma on järjestetty ja mahdollinen palaute kerätty. Henkilötietoja käsitellään ulkoisen palveluntarjoajan järjestelmässä, muille kolmansille osapuolille tietoja ei luovuteta. Sinulla on oikeus tarkistaa tallentamamme henkilötiedot ja vaatia virheellisen tiedon korjaamista. Sinulla on myös oikeus peruuttaa suostumuksesi henkilötietojen käsittelyyn. Tarkistus- ja peruutuspyynnöt osoitetaan sähköpostitse rekisterinpitäjälle (Liikenneturva: kirjaamo@liikenneturva.fi). 


Lue lisää tietosuojakäytännöistämmeSuostumus henkilötietojen käsittelyyn

0%