Vuoden palkittavat 2021

Vastaajan jäsenseura

Kirjoita kenttään seuran nimi, johon kuulut.

Vuoden ratsastusseura

Ratsastusseurat tekevät arvokasta työtä kaikenikäisten ja tasoisten ratsastuksen harrastajien hyväksi. Vuoden ratsastusseurassa toimitaan vastuullisesti, kuunnellaan ja kannustetaan, reagoidaan ympärillä tapahtuviin muutoksiin ja toimitaan modernisti. Seurassa on Reilun Pelin teemat mietittynä ja toteutettuina käytännössä. Vuoden ratsastusseurassa jokainen voi urheilla ja liikkua omalla tasollaan kohti omia tavoitteitaan. Seurasta huokuu ilo ja yhteisöllisyys ja kaikki ovat tervetulleita mukaan toimintaan. Perustele, miksi juuri ehdottamasi jäsenseura ansaitsee tämän tunnustuksen.


Mainitse kentässä ehdottamasi jäsenseura ja perustelut.

Vuoden seuratoimija

Seuratoiminta tarjoaa monenlaisia tehtäviä ja vastuurooleja. Ratsastusseurojen toimintaa ja arkea pyöritetään arvokkaiden vapaaehtoisten voimin. Vuoden seuratoimija on ratsastusseurassa toimiva henkilö, joka todella ansaitsee julkisen kiitoksen. Hän voi olla esimerkiksi henkilö, joka jaksaa ideoida, kehittää ja kannustaa. Tai vaikka kanttiinin luottotyyppi, joka on pyöräyttänyt mokkapalat tapahtumasta toiseen tai henkilö, joka on kuin seuran ”sielu”, joka saa asiat tapahtumaan ja ihmiset viihtymään. Entäpä se somettaja tai nettisivujen päivittäjä? Vuoden seuratoimija toimii tai on toiminut aktiivisesti seuran eri tehtävissä. Tunnustus myönnetään tekijälle, joka omalla toiminnallaan ja esimerkillään innostaa muita mukaan seuratoiminnan pariin. Mikään tehtävä ei ole liian pieni ja pienikin panos on merkittävä yhteisen hyvän eteen. Kerro meille perusteluineen, kuka mielestäsi pitäisi valita vuoden seuratoimijaksi.


Mainitse kentässä ehdokkaan etu- ja sukunimi, jäsenseura, alue sekä perustelut.

Vuoden ratsastusnuori

Suomen Ratsastajainliitto nostaa esille nuorten tärkeää panosta lajiin palkitsemalla Vuoden Ratsastusnuoren. Vuoden ratsastusnuoren aktiivisuus voi näkyä omalla tallilla tai seurassa, yhteishengen luojana tai uusien harrastajien houkuttelijana lajin pariin. Se voi kuulua mediassa, toimia tärkeänä taustavoimana kisakauden ponnisteluissa – tai tulla esiin jollain aivan muulla tavalla! Hyvät hevostaidot, kunnioitus hevosia ja toisia ihmisiä kohtaan sekä into oppia uutta ovat tämän nuoren harrastuksen perusta. Ilmianna meille nuori, joka mielestäsi ansaitsee tulla palkituksi esimerkillisestä toiminnastaan hevosten ja ratsastuksen parissa. Nuorella tarkoitamme nuorisolain määritelmän mukaan alle 29-vuotiasta henkilöä. Liitä ehdotukseesi perustelut.


Mainitse kentässä ehdokkaan etu- ja sukunimi, jäsenseura, sekä perustelut.

Vuoden jäsentalli

Ratsastatko sinä vuoden 2021 jäsentallilla? Vuoden jäsentalli voi olla ratsastuskoulu, yksityistalli, erikoistunut hevosavusteiseen toimintaan tai vaikkapa askellajiratsastukseen. Tallilla on mukava käydä, kaikki ovat tervetulleita ja ilmapiiri on hyväksyvä. Vuoden jäsentallilla on vastuullisuusasiat kunnossa: toimintaa on mietitty ympäristön, hevosten ja ihmisten kannalta kestäväksi. Mikä jäsentalli on mielestäsi vuoden jäsentalli 2021? Kerro se meille äänestyslomakkeella perusteluineen.

Vuoden ratsastuksenopettaja

Onko sinun ratsastuksenopettajasi vuoden 2021 ratsastuksenopettaja? Vuoden ratsastuksenopettaja on koulutukseltaan ratsastuksenohjaaja, -opettaja tai ratsastuksenopettajan erikoisammattitukinnon suorittanut henkilö, jolla on pitkä kokemus opettamisesta. Hän on positiivinen, opettaa yksilöllisesti ja pitää opetushevosia arvokkaina työtovereinaan opettaen myös oppilaitaan kestävään ratsastukseen. Ilmianna oma ratsastuksenopettajasi ja kerro perusteluissasi, miksi juuri hän olisi vuoden ratsastuksenopettaja 2021.


Mainitse kentässä ehdokkaan etu- ja sukunimi, jäsenseura, sekä perustelut.

Vuoden tallikaveri

Tunnetko Vuoden tallikaverin? Hänet, joka on aina valmis auttamaan ja opastamaan, kohtelee kaikkia reilusti ja tasapuolisesti ja on omalla positiivisuudellaan esimerkkinä muillekin siitä, miten hyvää ilmapiiriä rakennetaan. Ilmianna meille tallikaverisi, joka on ansainnut kiitoksen ja huomionosoituksen ja kerro perusteluissa, miksi juuri hän on valintasi vuoden tallikaveriksi.

Mainitse kentässä ehdokkaan etu- ja sukunimi, jäsenseura, sekä perustelut.

Vuoden toimihenkilö

Vuoden toimihenkilö on ammattitaitoinen ja luotettava kilpailupaikan tukipilari, joka huolehtii kilpailutoiminnan sujuvuudesta yhdessä muiden kanssa. Vuoden toimihenkilölle yhdessä tekeminen ilo ja auttamisen halu toimivat kannustimina ja kilpailuiden järjestäminen intohimona. Ilmianna toimihenkilö, joka sinun mielestäsi ansaitsisi tulla palkituksi Vuoden toimihenkilö -tunnustuksella.


Mainitse kentässä ehdokkaan etu- ja sukunimi, jäsenseura, sekä perustelut.

Vuoden hevonen

Vuoden hevonen on tärkeä kumppani, joka muodostaa vahvan tiimin yhdessä ratsastajansa, ajurinsa tai vikeltäjänsä kanssa. Hevonen on tehtäväänsä hyvin valmisteltu, tyytyväinen ja hyvinvoiva. Jokainen hevonen ansaitsisi tulla valituksi vuoden hevoseksi, mutta kerro meille perusteluineen, minkä hevosen sinun mielestäsi pitäisi saada vuoden hevonen 2021 -tunnustus.


Mainitse kentässä hevosen nimi, omistajan nimi, sekä perustelut.

Vuoden ratsastaja

Vuoden ratsastaja on urheilija, joka on lajissaan menestynyt kansallisen tai kansainvälisen tason tähti. Tämä ratsastaja, ajuri tai vikeltäjä ottaa huomioon hevosen hyvinvoinnin niin kilpailukentällä kuin sen ulkopuolellakin, sekä toimii esikuvana tuleville urheilijoille motivoituneella ja pitkäjänteisellä asenteella ja työllään lajin parissa. Kerro meille perusteluineen, kuka ratsastaja, ajuri tai vikeltäjä ansaitsisi mielestäsi tulla valituksi vuoden 2021 ratsastajaksi.


Mainitse kentässä ehdokkaan etu- ja sukunimi, jäsenseura, sekä perustelut.

Vuoden teko

Mikä sinun mielestäsi oli vuoden 2021 merkittävin teko ratsastuksen tai muun hevosiin liittyvän toiminnan parissa? Teko voi olla esimerkiksi saavutus harrastetoiminnassa tai kilpailukentillä. Kerro meille, mikä merkittävä teko mielestäsi ansaitsisi tunnustuksen. Perustele ehdotuksesi.


Mikäli kyseessä henkilöä koskeva teko, mainitse kentässä perustelujen lisksi henkilön etu- ja sukunimi, sekä jäsenseura.

Yhteystiedot (vapaaehtoinen)

Yhteystietonsa jättäneiden kesken arvotaan kolme SRL:n tuotepakettia. Voittajiin otetaan yhteyttä henkilökohtaisesti (kerättyjä henkilötietoja ei tulla luovuttamaan ulkopuolisille ja tiedot säilytetään kirjanpitolain edellyttämällä tavalla).

Lisää kenttään nimesi ja sähköpostiosoitteesi.

0%