Vuoden vihannes 2023 keskiviikkona 25.1.2023 klo. 18.00-19.30.

PUUHA-hankkeen ja Marttojen ensimmäinen yhteinen verkkoluento tutustuttaa meidät vuoden 2023 vihannekseen. Porkkananviljelijä ja Puutarhaliiton hankevastaava Emma Kaakko kertoo porkkanasta ja opastaa meitä sen viljelyyn. Emma viljelee luomuporkkanaa yhdessä puolisonsa kanssa Vanha-Rauhamäen luomutilalla Kuhmoisissa. Tilaan voit tutustua täällä: https://www.facebook.com/vanha...
Verkkoluento pidetään Microsoft Teamsin välityksellä ja se on tarkoitettu ensisijaisesti Puutarhaliiton jäsenyhdistysten ja Marttayhdistysten jäsenille.
Luennon järjestää Puutarhaliiton PUUHA-hanke ja Marttaliitto.
Ilmoittaudu viimeistään sunnuntaina 22.1.2023. Luennolle on rajallinen määrä paikkoja. 250 ensimmäiseksi ilmoittautunutta mahtuu mukaan, ja heille lähetetään osallistumislinkki sähköpostilla ennen webinaarin alkua.

PUUHA-hanketta rahoittaa Maiju ja Yrjö Rikalan Puutarhasäätiö.


Lähetä ilmoittautumisesi painamalla "Vahvista ilmoittautumisesi"-painiketta sivun alareunassa.


1. Nimi

2. Sähköpostiosoite

3. Olen jäsen

4. Ilmoittautumalla webinaariin annan Puutarhaliitolle ja Marttaliitolle luvan käyttää yhteystietojani webinaarista tiedottamiseen sähköpostitse.

5. Ilmoittautumalla webinaariin annan Puutarhaliitolle ja Marttaliitolle luvan käyttää tietojani webinaarin tilastointia varten.

6. Annan Puutarhaliitolle luvan käyttää yhteystietojani liiton toiminnasta tiedottamiseen sähköpostilla.

7. Annan Marttaliitolle luvan käyttää yhteystietojani liiton toiminnasta tiedottamiseen sähköpostilla.