Varaa paikkasi: Teemaopastus / Wivi Lönnin Ebeneser – Jugendlinna lasten ehdoilla

Varaa paikkasi teemaopastukselle tällä lomakkella!


Teemaopastuksella tutustumme Ebeneser-taloon, joka on yksi arkkitehti Wivi Lönnin aktiivisimman luomiskauden merkittävistä töistä. Rakennuksen sisätiloissa pääsemme näkemään, miten käyttäjien näkökulma oli aina Lönnin suunnittelua ohjaava lähtökohta ja millä keinoilla hän loi viihtyisää ja kodikasta ympäristöä lastentarhan lapsille. Ebeneserissä toteutuu myös kiinnostavalla tavalla Lönnin tulkinta 1900-luvun alun suosituimmasta arkkitehtuurisuuntauksesta, jugendista.


Opastussarja toteutetaan Arkkitehtuurimuseon, Lastentarhamuseon ja Ebeneser-säätiön yhteistyönä. Opastussarjan on käsikirjoittanut Lastentarhamuseon johtaja ja toiminnanjohtaja Taina Sillanpää ja Arkkitehtuurimuseon kokoelma-amanuenssi ja Eläköön Wivi Lönn! -näyttelyn kuraattori Anna Autio. Oppaina toimivat Arkkitehtuurimuseon asiantuntevat yleisötyöntekijät. Opastussarja on osa Eläköön Wivi Lönn! -näyttelyn ohjelmaa.


Tervetuloa!


Yhdelle teemaopastukselle otetaan yhteensä 20 osallistujaa. Paikat täytetään varausjärjestyksessä. Opastusmaksu (10/5/0 €) suoritetaan paikan päällä saapumisen yhteydessä lukuunottamatta maksuttomia teemaopastuksia. Huomioithan, että varaus on sitova ja henkilökohtainen: yhdellä lomakkeella voi tehdä ainoastaan yhden varauksen yhdelle henkilölle. Lomakkeen onnistunut lähettäminen on merkki onnistuneesta varauksesta. Osallistumisohjeet toimitetaan osallistujille sähköpostitse noin vuorokautta ennen teemaopastusta. Jos joutuisit perumaan osallistumisesi, ota yhteyttä: jemina.lindholm@mfa.fi


Tietosuoja

Yhteystiedot

Etunimet:

Sukunimet:

Puhelinnumero:

Sähköpostiosoite:

Varaa paikkasi

Perjantai 3.2.2023 – Arkkitehtuurin ja muotoilun päivä 2023

Tiistai 7.3.2023

Tiistai 18.4.2023

Osallistuakseni tarvitsen esteettömän sisäänpääsyn (esimerkiksi rampin asentaminen pyörätuolia varten).

Arkkitehtuurimuseon uutiskirje

Tilaan Arkkitehtuurimuseon uutiskirjeen yllä antamaani sähköpostiosoitteeseen:

0%