Yksityishenkilöiden tennisvuorohakemus Sääksjärven tenniskentille 


Tennisvuorot ovat haettavina ajalle 1.6.-20.9.2020.  Haku tapahtuu sähköisellä lomakkeella ja vuorot täytetään lomakkeiden saapumisjärjestyksessä. Puhelinvarauksia ei oteta vastaan. Vuorot jaetaan ehdollisina ja mahdollinen koronatilanne vaikuttaa vuorojen alkamiseen tai vuorojen rajoittamiseen.


Yhden pelitunnin hinta on 85 € / kausi, maksu laskutetaan. 


HAKUOHJEET

1) Tarkista etukäteen mahdolliset vapaat ajat. Timmi-tilanvarausohjelmaan on päivitetty seurojen vakiovaraukset. Selaa ohjelmasta vapaita aikoja. HUOM! Esim. Tennisseuran kausi alkaa vasta kesäkuun puolella, joten tarkista ajat esim. heinäkuun ensimmäisen viikon kohdalta. Vaikka toukokuu näyttää vapaalta, kesäkuussa se ei enää sitä ole ja hakusi joutuu hylättyjen listalle. 


2) Täytä lomakkeelle nimesi ja yhteystietosi. Erityisesti sähköpostiosoite on tärkeä, koska se on keskeinen yhteydenpitoväline tenniskenttien käyttäjien suuntaan. Tarkista, että sähköpostiosoite on varmasti kirjoitettu oikein! 


3) Kentät

Kenttä 1 = koulun puoleinen kenttä

Kenttä 2 = keskimmäinen kenttä 

Kenttä 3 = tekonurmikentän puoleinen kenttä 
Muistathan tarkistaa vapaat ajat HEINÄKUUN ENSIMMÄISEN VIIKON kohdalta! 


4) Haettava vuoro (viikonpäivä, kellonaika ja kenttä) 

Sinulla on mahdollisuus laittaa lomakkeelle kolme (3) vaihtoehtoa.
Yksi pelitunti = 1 tunti = 85 €. Samalle päivälle on mahdollista hakea maksimissaan kahta pelituntia peräkkäin. Jos haet useampaa vuoroa eri päiville, jokaisesta pitää täyttää oma lomake. 


Esimerkki:
pe klo 18.00-19.00 (kenttä 1)
pe klo 19.00 - 20.00 (kenttä 1 tai mikä tahansa vapaa kenttä) 

to klo 18.00 - 20.00 (mikä tahansa vapaa kenttä) 


Ensimmäiseksi tietenkin ykkösvaihtoehtosi ja sitten sille pari varavaihtoehtoa. Jos haluat ehdottomasti jonkun tietyn kentän, merkitse se, niin toimimme sen mukaan. 

Esimerkissä pe klo 18.00 -19.00 (kenttä 1) tarkoittaa, että haet vain kenttää 1. Jos se on vielä vapaana, saat sen. Jos kenttä on varattu, siirrytään vaihtoehtojen tarkasteluun. Esimerkissä pe klo 19.00 - 20.00 (kenttä 1 tai mikä tahansa muu vapaa kenttä) tarkoittaa, että haet ensisijaisesti kenttää 1, mutta muutkin kentät käyvät, jos se on jo varattu. Varaustilanteen mukaan saat vapaana olevan kentän. Jos kaikki kentät ovat varattuna, siirrytään vaihtoehtojen tarkasteluun. MUISTA AINA ILMOITTAA MYÖS VAIHTOEHDOT! Merkitse tälle lomakkeelle varauksesi tämän ohjeen mukaisesti. Lomakkeet käsitellään saapumisjärjestyksessä ja jos hakemasi vuoro on vielä vapaana, saat sen. Jos se on jo ehtinyt mennä, katsotaan seuraavaa vaihtoehtoasi, siksi varaehdot ovat tärkeitä. Jos kaikki vaihtoehtosi ovat ehtineet jo mennä, saat siitä tiedon ja joudut tekemään kokonaan uuden hakemuksen. 


5) Tiedot laskutusta varten.  

Täytä laskutustietosi ja tarkista, että ne ovat varmasti oikein. 


6) Allekirjoitus 

Tarkista vielä, että tiedot ovat oikein ja lähetä lomake. 


Lisätiedot:Palvelupäällikkö Sari Juuti, sari.juuti@lempaala.fi 

 

HAKIJAN TIEDOT 

Hakijan nimi (etu- ja sukunimi)  

Lähiosoite 

Postinumero ja postitoimipaikka 

Sähköpostiosoite 

Puhelinnumero 

HAKEMUS ajalle 1.6.-20.9.2020. 


Kenttä, jonka käyttöoikeutta haetaan 

Haettava vuoro (viikonpäivä) 
Sinulla on mahdollisuus laittaa lomakkeelle kolme (3) vaihtoehtoa. Yksi pelitunti = 1 tunti = 85 €. Samalle päivälle on mahdollista hakea maksimissaan kahta pelituntia peräkkäin. Jos haet useampaa vuoroa eri päiville, jokaisesta pitää täyttää oma lomake.

Kellonaika (mistä - mihin) 
 

TIEDOT LASKUTUSTA VARTEN 

Laskutuksen asiakasrekisteri perustuu asiakkaan yksityishenkilön henkilötunnukseen. Täyttäkää kaikki vaadittavat tiedot huolellisesti. 

Maksajan nimi 

Lähiosoite 

Postinumero ja postitoimipaikka 

Henkilötunnus 

Vakuutan antamani tiedot oikeiksi 

Päiväys 

0%