Ilmoittaudu aseksuaalisuutta ja kinkeyttä käsittelevään Zoom-ryhmäkeskusteluun


Ilmoittaudu mukaan Sinuiksi-palvelun Zoomissa kokoontuvaan, kasvokkaiseen verkkovertaisryhmään. Mukaan valitaan viisitoista (15) osallistujaa.


ILMOITTAUDU Ma 6.6. klo 16 mennessä, jotta kutsu mukaan ehditään lähettää. Kasvokkainen Zoom-tapaaminen on tiistaina 7.6. klo 17-19.


Ryhmä keskustelua luotaavat kokeneet vertaisohjaajamme.


Voit olla mistäpäin Suomea tahansa, kunhan sinulla on kohtuulliset verkkotaidot, sopiva tila keskustella luottamuksellisesti ja halu päästä jakamaan kokemuksia. Etusijalla ovat ne, jotka eivät ole ennen olleet vertaistuen piirissä missään muodossa.

Ryhmässä käytetään turvallisemman tilan periaatteita. 


Voit kysyä lisätietoja palvelumme seksuaalierapeutilta: outi.santavuori [at] sinuiksi.fi, Hänelle myös tulee ilmoittatumiset ja Outi lähettää Zoom-linkin ilmoittatuneille.  

Ilmoittaudun ryhmään:

Etunimi (kutsumanimi käy myös)

Sähköpostiosoite

Puhelinnumero

Oletko ollut aiemmin vertaistuen piirissä? 

Keskusteluaihetoiveita aseksuaalisuutta ja kinky-näkökulmaan liittyen:

Onhan ok, että Sinuiksi-palvelun seksuaaliterapeutti-Outi on sinuun ensin yhteydessä, että etäkeskustelu pystyy turvallisenpana, luottamuksellisena ja säästymme asiattomuuksilta?

Onko muuta huomioitavaa, mitä mielestäsi meidän olisi hyvä tietää? Tai onko jotain jonka sopiminen etukäteen lisäisi turvallisuuden tunnetta ryhmän aikana? 
Jos sinulla ei ole tähän kohtaan erityisiä huomioita, niin kirjoita, että: "nähdään :)", niin pääset kyselyssä eteenpäin :).

Kiitos! Vahvistamme mukana olosi. TERVETULOA!

Ilmoitathan myös jos, joudutkin perumaan tulosi, niin laitathan erillisviestin outi.santavuori [at] sinuiksi.fi.

0%