Adonuorten tapahtuma Tampereella 28.5. klo 11.45-14.30 (K-10)


Tule tapaamaan muita adonuoria ja viettämään aikaa hauskojen aktiviteettien parissa Tampereen kauppakeskus Tullintorille (Tullikatu 6, 33100 Tampere) sunnuntaina 28.5. klo 12.00 eteenpäin.


Tapahtuma on suunnattu 10-vuotiaille ja sitä vanhemmille kv- ja kotimaan adoptoiduille nuorille. Tapahtumassa mukana ovat yhdistyksestä adoptoitujen vertaistoiminnan projektipäällikkö Elias sekä korkeakouluharjoittelija Maria.


Valitse haluatko osallistua kiipeilyyn vai vankilaseikkailuun. Aktiviteetin jälkeen ruokailemme yhdessä Tullintorin Pancho Villassa.


Irti Maasta -kiipeilykeskuksesta löytyy useita eri reittejä ja monipuolisia haasteita kaikille. Sinun ei ole tarvinnut harrastaa kiipeilyä voidaksesi osallistua kiipeilyyn. Huom. Painoa kiipeilijällä tulee olla 15 - 150 kg. 

Prison Island on vankilaympäristöön sijoittuva seikkailu, jossa ratkotaan tiimityöskentelyn avulla nokkeluutta ja ketteryyttä vaativia haasteita pienissä ryhmissä.


Tapahtuma on osallistujille täysin maksuton (sis. lipun joko Irti Maasta -kiipeilykeskukseen tai Prison Island -seikkailuun sekä ruokailun). Ilmoittaudu ripeästi, sillä mukaan mahtuu kaksikymmentä (20) osallistujaa.


•••••


Päivän ohjelma:


Klo 11.45 kokoontuminen Tampereen Tullintorilla (Tullikatu 6,
33100 Tampere). Saavuthan paikalle ajoissa!

Klo 13.30 ruokailu Tullintorin Pancho Villassa. (Lisätietoa alempana).

Klo 14.30 tapahtuma päättyy


•••••


HUOM! 20 ensimmäisenä ilmoittautunutta mahtuu mukaan tapahtumaan, jonka jälkeen muut ilmoittautuneet jäävät jonoon peruutuspaikkojen varalta!

Ilmoittautuminen torstaihin 18.5. mennessä! 


Tapahtuman jälkeen nuoret voivat poistua paikalta omia aikojaan. Mikäli nuori ei voi lähteä itsekseen, vaan häntä tullaan hakemaan, ilmoitathan siitä alempana.


•••••


Ohjeita:


- Saavu paikalle ajoissa. OSALLISTUMINEN VAIN TERVEENÄ!
- Päälle kannattaa valita rennot, joustavat vaatteet, joissa on mukava liikkua. 

- Kiipeilyä varten tarvitset puhdaspohjaiset sisäliikuntaan soveltuvat kengät tai sukat.

Osallistujan etu- ja sukunimi

Osallistujan puhelinnumero

Osallistujan syntymäaika (XX.XX.XXXX)

Huoltajan etu- ja sukunimi (osallistuja alle 18v)

Huoltajan puhelinnumero

Huoltajan sähköpostiosoite

Osallistujalle voi lähettää WhatsApp- / tekstiviestejä (esim. vahvistus ilmoittautumisesta sekä muistutuksia tapahtumasta)

Osallistuja saa näkyä viestinnässämme käytettävässä kuva- tai videomateriaalissa

Huoltajalle kuvausluvasta

Keskustelettehan nuorenne kanssa, mikäli ette anna kuvauslupaa tai nuori ei itse halua esiintyä viestinnässämme käytettävissä kuvissa/videoissa. On työmme kannalta tärkeää, että nuoret tiedostavat myös itse, ettei heitä voi julkaistavissa kuvissa/videoissa näkyä. Pyrimme huomioimaan pääsääntöisesti kuvausluvat jo kuvatessa, mutta aina se ei ole mahdollista. Poistamme tai rajaamme kuitenkin kaikki kuvat jälkikäteen, joissa ilman kuvauslupaa olevia nuoria esiintyy.

Valitse kumpaan aktiviteettiin nuori osallistuu

Ruokailu

Aktiviteetin jälkeen ruokailemme yhdessä Tullintorin Pancho Villassa. Tarjoamme osallistujille noin max 20€ / annos. Ruokalistan löydät tästä linkistä.

Minkä ruoka-annoksen nuori ottaa ruokailua varten?

Voiko nuori poistua itsekseen tapahtumasta?

Muuta huomiotavaa (esim. erityisruokavaliot / allergiat):

Peruutusohjeet

Mikäli näyttää, että et pysty osallistumaan tapahtumaan, peruthan osallistumisesi hyvissä ajoin, jotta seuraavana jonossa oleva saa mahdollisuuden osallistua tapahtumaan.

Merkitsethän tapahtuman ylös itsellesi esimerkiksi puhelimen kalenteriin muistutukseksi, jotta et ainakaan unohda saapua paikalle. Lähetämme myös muistutuksen lähempänä ajankohtaa.


Tietosuoja

Keräämme sinulta osallistumisen kannalta tarpeelliset tiedot. Tietoja ei käytetä muuhun tarkoitukseen ja ne poistetaan, kun tietoja ei enää ko. tapahtumaan liittyen tarvita. 


Voit tutustua rekisteri- ja tietosuojaselosteeseen täällä.


Onko osallistuja nuorisojäsen?

Etkö ole vielä jäsen?

Liity jäseneksi klikkaamalla tästä!

Täysjäsenyys 39 € tai 29 € /vuosi

Kannatusjäsenyys 15 € / vuosi
Nuorisojäsenyys 5 € / vuosi (13-29-vuotiaat adoptoidut)

Lisätietoja:

Adoptoitujen vertaistoiminnan
projektipäällikkö
Elias Helminen
045 882 7080
elias.helminen(at)adoptioperheet.fi


Voit tutustua rekisteri- ja tietosuojaselosteeseen täällä.

0%