Adoptoitujen pikkujoulut la 2.12. klo 13-17Tule mukaan tapaamaan muita adoptoituja nuoria ja aikuisia pizzan, jouluisen naposteltavan sekä yhdessäolon merkeissä! Tapahtuma on maksuton!

Tapaaminen on tarkoitettu niin nuorille kuin aikuisillekin kansainvälisesti sekä kotimaan adoptoiduille (suuntaa antava alaikäraja on 15v) ja osallistuminen on maksutonta. Tapahtumassa mukana on myös adoptoitujen vertaistoiminnan projektipäällikkö Elias Helminen.

Tapahtuma järjestetään Adoptioperheiden toimitiloissa Kampissa (Kalevankatu 16, 00100 Helsinki). Tilassa on muutama erillinen tila, joihin osallistujat voivat jakaantua halutessaan esimerkiksi ikäryhmittäin tai ohjelman (mm. elokuva) perusteella.


Paikan päällä on muutamia lautapelejä, pelikortteja sekä mahdollisuus katsoa jouluaiheinen elokuva sille varatussa tilassa. Tilasta löytyy myös saunatila, josta on hienot maisemat sisäpihalle ja lähirakennusten kattojen yli. Huom! Saunominen tapahtuu vain uima-asuissa.

Tapahtumaan voi myös osallistua vaikkei haluaisikaan saunoa tai katsoa elokuvaa ja paikalle voi myös saapua päivän mittaan, jos on esimerkiksi muuta menoa päivän aikana.


Tapahtumaan on rajallinen määrä paikkoja, joten ilmoittauduthan ripeästi!

•••••••

Tapahtumasta lähetetään myös sähköpostitse muistutus/muistutuksia lähempänä ajankohtaa. Merkitsethän kuitenkin tapahtuman esim. puhelimesi kalenteriin ylös!


Ilmoittautumiset su 26.11. mennessä! Lähetämme tapahtumasta vahvistuksen ma 27.11. mennessä!

Osallistujan etu- ja sukunimi

Puhelinnumero

Sähköpostiosoite

Ikä

Huoltajan etu- ja sukunimi sekä yhteystiedot:

Haluaisitko saunoa?

Saunoessasi varaathan mukaan uima-asun sekä pyyhkeen. Uima-asut voi vaihtaa päälleen 5. kerroksen vessoissa (3 kpl).

Haluaisitko katsoa jouluista elokuvaa?

Näillä näkymin elokuvana on Let It Snow (2019).

Oletko osallistunut aiemmin adoptoitujen tapaamisiin?

Mitä kautta sait tiedon tapaamisesta?

Minut saa näkyä tunnistettavasti yhdistyksen viestinnän kuva- tai videomateriaalissa

Tapahtumassa saatetaan ottaa valokuvia tai lyhyitä videopätkiä, joita käytetään yhdistyksen viestinnässä, jotta kuvamateriaali kuvastaisi todellisia kohderyhmiämme.

Voit myös nykäistä aina hihasta paikan päällä mikäli et halua esiintyä valokuvissa. Pyrimme rajaamaan tai poistamme jälkikäteen valokuvat, joissa esiintyy kasvoiltaan tunnistettavasti henkilöitä, jotka eivät ole antaneet kuvauslupaa.

Huomioithan kuitenkin, että työtämme helpottaa mikäli kuvaaminen on mahdollisimman monelle ok, emmekä tietenkään julkaise tarkoituksella kohderyhmistämme esim. epäedustavia kuvia.

Haluan tietoa tapaamisesta (mm. vahvistus ja muistutukset)

Muuta huomioitavaa, allergiat tai erityisruokavaliot?

Huomioimme tarjoiluissa pyydettäessä vegaanisen ja gluteenittoman ruokavalion sekä vakavammat allergiat. Emme kuitenkaan pysty välttämättä huomioimaan kaikenlaisia erityisruokavalioita tai makutottumuksia. Huomioithan tämän ja otat tarvittaessa itsellesi evästä tapahtumaan.

Oletko Adoptioperheet ry:n jäsen?

Etkö ole vielä jäsenemme?

Liity jäseneksemme tästä!

Täysjäsenyys 39 € tai 29 € / vuosi
Kannatusjäsenyys 15 € / vuosi
Nuorisojäsenyys 5 € / vuosi (13-29-vuotiaat adoptoidut)

Lisätietoja:

Elias Helminen
Adoptoitujen vertaistoiminnan
projektipäällikkö
045 882 7080
elias.helminen(a)adoptioperheet.fi

Voit tutustua rekisteri- ja tietosuojaselosteeseen täällä.

Muista seurata somessa:

0%