Aikuisten adoptoitujen brunssi Jyväskylässä lauantaina 24.2. klo 11-13.30


Tule mukaan Jyväskylään tapaamaan muita adoptoituja aikuisia, keskustelemaan ja nauttimaan herkullisesta brunssista ravintola VENN:ssä (Kauppakatu 30, Jyväskylä). Paikalla tapaamisessa on myös Adoptioperheet ry:n vertaistoiminnan asiantuntija Elias Helminen kertomassa mm. yhdistyksen toiminnasta ja vastailemassa mahdollisiin kysymyksiin.


Tapaaminen on tarkoitettu kaikille täysi-ikäisille sekä aikuistumisen kynnyksellä oleville kotimaan ja kv-adoptoiduille ja mukaan voi tulla matalalla kynnyksellä. Tapahtuma on maksuton ja yhdistys tarjoaa brunssin tapaamiseen osallistuville. Tästä voit tutustua ravintolan brunssitarjoiluihin (linkki aukeaa uuteen ikkunaan).


Tapahtumasta lähetetään myös sähköpostitse muistutus / muistutuksia lähempänä ajankohtaa. Merkitsethän kuitenkin tapahtuman esim. puhelimesi kalenteriin ylös!


Ilmoittaudu to 22.2. mennessä!

Saat lomakkeen lähettämisen jälkeen heti vahvistuksen ilmoittautumisesta sähköpostiisi. Mikäli et saa vahvistusta, niin täytäthän lomakkeen uudestaan ja ole tarvittaessa yhteydessä työntekijään (yhteystiedot lomakkeen lopussa).

Osallistujan etu- ja sukunimi

Sähköpostiosoite

Puhelinnumero

Ikä

Oletko osallistunut aiemmin adoptoitujen aikuisten tapaamisiin / tapahtumiin?

Mitä kautta sait tiedon tapaamisesta?

Allergiat tai erityisruokavaliot:

Mahdollisia kysymyksiä tai ajatuksia tapaamisessa käytävään keskusteluun tai muuta asiaa:

Markkinointilupa

Markkinointiluvan antamalla saat tietoa Adoptioperheet ry:n toiminnasta sähköpostiisi. Voit myös peruuttaa luvan koska tahansa olemalla yhteydessä vertaistoiminnan asiantuntija Elias Helmiseen (yhteystiedot alempana).

Oletko Adoptioperheet ry:n jäsen?

Etkö ole vielä jäsenemme?

Liity jäseneksemme tästä!

Täysjäsenyys 39 € tai 29 € / vuosi
Kannatusjäsenyys 15 € / vuosi
Nuorisojäsenyys 5 € / vuosi (13-29-vuotiaat adoptoidut)


Miksi liittyä jäseneksi?

Jäsenenämme olet oikeutettu erilaisiin jäsenetuihin (täysjäsenenä mm. Adoptioperheet-lehti), mutta olet myös mukana tukemassa yhdistyksen toimintaa ja turvaamassa toiminnan jatkuvuutta. Mitä useampi adoptoitu on jäsenenä, niin sitä paremmin heidän äänensä myös kuuluu yhdistyksessä. Myös jäsenmaksutuotot ovat mm. hyvin iso osa yhdistyksen toiminnan ja jäsenlehden rahoitusta.

Jäsenenä pääset halutessasi myös vaikuttamaan yhdistyksen laajempiin linjauksiin ja strategiaan hakeutumalla esimerkiksi hallitukseen.

Lisätietoja:

Vertaistoiminnan asiantuntija

Elias Helminen

045 882 7080

elias.helminen(at)adoptioperheet.fi


Voit tutustua rekisteri- ja tietosuojaselosteeseen täällä.

0%