Biologisen vanhemman kohtaaminen -luento ja paneelikeskustelu Helsingissä su 12.6. klo 13.00-15.00


Tervetuloa kesäkuussa kuuntelemaan Karoliina Ståhlhammarin (terapeutti, erityisopettaja ja kotimaan adoptoitu) luentoa, joka käsittelee biologisen vanhemman kohtaamista. Luennossa käsitellään teemoja "matka juurille", "kohtaamisia" ja "aikaa ihmissuhteen kehittymiselle" sekä näiden vaikutuksesta adoptoidun minäkuvan kehittymiseen.

Luennon jälkeen totetutetaan paneelikeskustelu, joka koostuu aikuisista kotimaan adoptoiduista ja keskustelussa käsitellään pääasiassa luennon teemoja. Tapahtuman osallistujat voivat myös kysyä heitä askarruttavia kysymyksiä panelisteilta. Voit esittää jo ennakolta ja anonyymisti tämän lomakkeen kautta kysymyksiä Karoliinalle tai panelisteille.


Tilaisuus on suunnattu kotimaan ja kansainvälisesti adoptoiduille sekä adoptiovanhemmille ja -odottajille. Myös adoptoitujen läheiset ovat tervetulleita mukaan.


Tapahtuma järjestetään Helsingissä Lapinlahden Lähteellä (Lapinlahdenpolku 8, 00180 Helsinki) sunnuntaina 12.6. klo 13-15 ja se on maksuton. Ennen luentoa tarjolla on kahvia sekä teetä. Luentosalin läheisyydessä on myös pieni kahvio, josta voi ostaa mieleisiään tarjottavia.


Lähetämme tapahtumasta myös muistutuksen/muistutuksia sähköpostise lähempänä ajankohtaa, mutta merkitsethän tapahtuman kuitenkin kalenteriisi tai esimerkiksi muistutuksen puhelimeesi, kiitos! Muistathan katsoa myös roskapostikansiosi!

Ilmoittaudu nyt!

Maija Ylä-Sahra: Isieni jalanjäljissä - adoptiolapsen tarina -taidenäyttely

Ennen tai jälkeen tapahtuman on mahdollista käydä tutustumassa myös taiteilijan ja kotimaan adoptoidun Maija Ylä-Sahran adoptiota käsittelevään taidenäyttelyyn, joka sijaitsee myös Lapinlahden Lähteen tiloissa. Näyttely on avoinna 2.-29.6.2022. Lue lisää täältä!

Osallistujan etu- ja sukunimi

Puhelinnumero

Sähköpostiosoite

Olen

Oletko osallistunut aiemmin aikuisten adoptoitujen vertaistoimintaan?

Mitä kautta sait tiedon tapaamisesta?

Oletko Adoptioperheet ry:n jäsen?

Allergiat/erityisruokavaliot tai muuta huomioitavaa tai kysymyksiä?

Etkö ole vielä jäsenemme?

Liity jäseneksemme tästä!


Täysjäsenyys 39 € tai 29 € / vuosi
Kannatusjäsenyys 15 € / vuosi
Nuorisojäsenyys 5 € / vuosi (13-29-vuotiaat adoptoidut)

Lisätietoja

Adoptoitujen vertaistoiminnan

projektipäällikkö

Elias Helminen

045 882 7080

elias.helminen(at)adoptioperheet.fi


Voit tutustua rekisteri- ja tietosuojaselosteeseen täällä.

0%