Ilmoittautuminen Haastavan elämäntilanteen työkalupakki -webinaariin (25.11. klo 18-19.30).  .  . 

Haastavan tilanteen työkalupakki - Palaudu ja rentoudu itsesäätelyn avulla

Millaisia keinoja voi käyttää hermoston rauhoittamiseen kuormittavassa tilanteessa? Kuinka keholle ja mielelle voi luoda lepohetkiä arjen keskellä? 
Mikä on ominaista superpalautujille ja voiko meistä kaikista tulla sellaisia?


Näistä aiheista meille kertoo Hanna Markuksela, psykologi, kehollisen painotuksen traumapsykoterapeutti, tietokirjailija ja ravintovalmentaja.

Opimme uutta hermoston toiminnasta, itsesäätelytekniikoista ja viemme opit yhdessä käytäntöön. 


Ilmoittautuminen

Ilmoittautua voivat kaikki kumppanin menettäneet. Webinaari on maksuton.


Kun lähetät tämän lomakkeen, saat automaattisesti sähköpostiisi lomakkeen sisältämät tiedot. Siitä tiedät, että lomake on tullut perille. 

Osallistuminen tapahtuu Zoom-videoyhteyden kautta. Lähetämme sinulle toisen sähköpostin lähempänä tapahtumaa, siinä saat liittymislinkin ja ohjeet Zoom-sovelluksen lataamiseen.

Jos et pääsekään osallistumaan, ilmoitathan siitä meille, jotta vapautamme paikan toiselle osallistujalle! toimisto@nuoretlesket.fi

Ilmoittautua voit maanantaihin 23.11. klo 23.59 asti. 

Tervetuloa Webinaariin!Ps. Tiesithän että Suomen nuoret lesket ry:llä on parhaillaan käynnissä kampanja: liity jäseneksi nyt - saat loppuvuoden jäsenyyden ilmaiseksi. Uudet liittyvät jäsenet maksavat jäsenmaksun vasta ensi vuonna.

Jäsenyys 

Liity jäseneksi nyt, maksa vasta ensi vuonna

Yhdistyksen varsinaiseksi jäseneksi voivat liittyä kaikki työikäisenä leskeytyneet. Jäsenet voivat osallistua yhdistyksen järjestämiin tapahtumiin jäsenhintaan. He saavat postitse yhdistyksen jäsenlehden, sähköiset jäsenkirjeet sekä tietoa tapahtumista ja ajankohtaisista asioista. Heidän käytössään on ilmainen lakineuvonta, joka toimii ajanvarauksella kerran kuukaudessa. Kun liityt jäseneksi, saat postitse liittymispaketin, joka sisältää leskioppaan ja yhdistyksen lehden. Mikäli sinulla on alaikäisiä lapsia, saat mukana myös lapsen suru -oppaan. Yhdistyksen jäsenmaksu on 20€/vuosi.

Etu- ja sukunimi

Sähköposti

Puhelinnumero

Leskeytymisvuosi

Lämpimästi tervetuloa!

0%