Hyvinvointipäivä 20.3.2021

Rakas ystäväni Minä - mistä kaikesta kokonaisvaltainen hyvinvointi koostuu?

 

Aika: 20.3.2021 klo 11-12.30 

Paikka: Nuoret Lesket Zoom


.  .  . 

 

Millaiset asiat vaikuttavat hyvinvointiin? Ovatko ne erilaisia elämän eri vaiheissa? Tulisiko elämässä suunnata kohti rutiineja vai kohti sellaisia asioita, jotka tuottavat mielihyvää? Kuinka suuri merkitys seksuaalisuudella on hyvinvointiin?

 

Tutustumme yhdessä erilaisiin tapoihin jäsentää sitä, mistä kokonaisvaltainen hyvinvointi koostuu. Onko joku osa-alue ehkä jäänyt huomaamatta tai huomioimatta? Henkilökohtaista hyvinvointia ei voi määrittää toisen puolesta, se pitää tunnistaa itse. Yhteisten keskustelujen kautta voi kuitenkin saada oivalluksia ja löytää asioita, joita ei ole aiemmin hoksannut. Ehkä tämän jälkeen haluat sitoutua itseesi ja tehdä hyvinvointilupauksen itsellesi.  

 

Aiheen äärelle meidät kuljettaa Hannele Arvekari, TtM, toimintaterapeutti, ratkaisukeskeinen terapeutti, erityistason seksuaaliterapeutti, työnohjaaja (koulutuksessa).Ilmoittautuminen

Ilmoittautua voivat kaikki kumppanin menettäneet. Kun lähetät tämän lomakkeen, saat automaattisesti sähköpostiisi lomakkeen sisältämät tiedot. Siitä tiedät, että lomake on tullut perille. Paikkoja on rajallinen määrä.


Osallistuminen tapahtuu Zoom-videoyhteyden kautta. Lähetämme sinulle toisen sähköpostin tapahtumapäivän aamuna yhdeksän aikaan. Siinä saat liittymislinkin ja ohjeet Zoom-sovelluksen lataamiseen. Huolehdithan, että sähköpostissasi on tapahtumapäivänä tilaa. Jos et heti löydä sähköpostia, kurkistathan myös roskapostilaatikkoon :)  


Suljemme ilmoittautumisen, kun osallistujamäärä tulee täyteen/ viimeistään tapahtumapäivän aamuna 20.3.2021 klo 9.00. Webinaari on maksuton.   


Jos et pääsekään osallistumaan webinaariin, ilmoita siitä mahdollisimman pian meille, jotta vapautamme paikan toiselle osallistujalle! toimisto@nuoretlesket.fi


Tervetuloa Webinaariin!

Etu- ja sukunimi

Sähköposti

Puhelinnumero

Leskeytymisvuosi

Jäsenyys 

Mikäli et ole vielä jäsen, haluaisitko liittyä? 

Yhdistyksen varsinaiseksi jäseneksi voivat liittyä kaikki työikäisenä leskeytyneet. Jäsenet voivat osallistua yhdistyksen järjestämiin tapahtumiin jäsenhintaan. He saavat postitse yhdistyksen jäsenlehden, sähköiset jäsenkirjeet sekä tietoa tapahtumista ja ajankohtaisista asioista. Heidän käytössään on ilmainen lakineuvonta, joka toimii ajanvarauksella kerran kuukaudessa. Kun liityt jäseneksi, saat postitse liittymispaketin, joka sisältää leskioppaan ja laskun jäsenmaksun maksamista varten. Mikäli sinulla on alaikäisiä lapsia, saat mukana myös lapsen suru -oppaan. Yhdistyksen jäsenmaksu on 20€/vuosi.

Lämpimästi tervetuloa!

0%