Ilmoittaudu teemailtaan sateenkaari-isille ja isyydestä kiinnostuneille

Ke 1.3. klo 17-19 Teemailta sateenkaari-isille Sinuiksi ry:ssä (myös etäosallistumismahdollisuus)


Tämä teemailta on tarkoitettu sateenkaari-isille sekä niille, joita sateenkaari-isyys aiheena pohdituttaa ja kiinnostaa. Sateenkaari-isäksi olet voinut tulla erilaisten perhekäytäntöjen kautta: aiemmassa heterosuhteessa, adoptoimalla, sijaisvanhempana toimimalla, transition myötä, uusperheen muodostumisen kautta sosiaalisena isänä toimimalla tai erilaisten kumppanuusvanhemmuusjärjestelyjen kautta. Sateenkaari-isä voi olla myös lastensa ja lastensa äidin kanssa ydinperheenä elävä sukupuoli- ja/tai seksuaalivähemmistöön kuuluva isä.  


Teemailta järjestetään keskiviikkona 1.3.2023 klo 17-19 Sinuiksi ry:n toimistolla. ILMOITTAUDU MUKAAN TÄLLÄ LOMAKKEELLA. Teemailtaan voi osallistua myös etänä: Tutustu ennen tuloasi turvallisemman tilan ryhmäohjeisiimme


Sinuiksi ry (ent. Pirkanmaan Seta), Näsilinnankatu 48 E, 33200 Tampere. Tulo-ohjeet toimistolle kuvien kera.

Ilmoittaudun iltaan:

Etunimi (kutsumanimi käy myös)

Sähköpostiosoite

Puhelinnumero

Onko muuta huomioitavaa, mitä mielestäsi meidän olisi hyvä tietää tai onko jotain jonka sopiminen etukäteen lisäisi turvallisuuden tunnetta ryhmän aikana? 
Jos sinulla ei ole tähän kohtaan erityisiä huomioita, niin kirjoita, että: "nähdään :)", niin pääset kyselyssä eteenpäin :).

Kiitos! Vahvistamme mukana olosi. TERVETULOA!

Ilmoitathan myös jos, joudutkin perumaan tulosi, niin laitathan erillisviestin mikko [at] pirkanmaanseta.fi.

0%