Jälkipalveluwebinaari adoptoiduille ja adoptiovanhemmille to 23.9.2021 klo 17.00-19.00


Järjestämme syyskuussa yhteisen jälkipalveluwebinaarin adoptoiduille ja adoptiovanhemmille. Webinaarissa jälkipalvelusta puhumassa ovat Elina Perttula Interpediasta, Heli Ihatsu Pelastakaa Lapset ry:stä sekä Saara Leinonen Helsingin kaupungilta.

Webinaarissa kuullaan myös adoptoitujen kokemuspuheenvuoroja jälkipalveluun ja juurien etsintään liittyen. Ilmoittaudu mukaan ja tule kuulemaan jälkipalvelusta sekä esittämään halutessasi kysymyksiä.


Webinaari on maksuton ja kysymyksiä on mahdollisuus esittää myös anonyymisti lähettämällä webinaarin aikana (tai sitä ennen tällä lomakkeella tai sähköpostitse) yksityisviesti Eliakselle, jonka hän lukee puhujille.


Webinaari on suunnattu kaikille kv- ja kotimaan adoptoiduille sekä adoptiovanhemmille. Webinaariin osallistumiseen ei ole ikärajaa, mutta mikäli osallistut yhdessä lapsesi kanssa, otathan huomioon, että käsiteltävät asiat ovat lapsesi ikätasolle sopivia (suositusalaikäraja on 13v).

Webinaari järjestetään Zoom-alustalla. Lisätietoa Zoom-sovelluksen käytön aloittamisesta löydät mm. täältä!


Ilmoittautumisesta ei tule erillistä vahvistusta! Ilmoittautumislinkki lähetetään sähköpostitse (Muistathan ilmoittaa sähköpostiosoitteesi!) keskiviikkona 22.9. M
ikäli et ilmoittautumisesta huolimatta saa sitä, muistathan tarkistaa myös roskapostisi ja ottaa tarvittaessa yhteyttä Elias Helmiseen (yhteystiedot lomakkeen alalaidassa).

Sitovat ilmoittautumiset ti 21.9. mennessä!

Osallistujan nimi

Puhelinnumero

Sähköpostiosoite

Olen

Oletko Adoptioperheet ry:n jäsen?

Muuta huomioitavaa tai kysymyksiä?

Etkö ole vielä jäsenemme?

Liity jäseneksemme tästä!


Täysjäsenyys 39 € tai 29 € / vuosi
Kannatusjäsenyys 15 € / vuosi
Nuorisojäsenyys 5 € / vuosi (13-29-vuotiaat adoptoidut)

Lisätietoja

Adoptoitujen vertaistoiminnan

projektipäällikkö

Elias Helminen

045 882 7080

elias.helminen(at)adoptioperheet.fi


Voit tutustua rekisteri- ja tietosuojaselosteeseen täällä.

0%