Ymmärrä uupunutta, johda uuvuttamatta
KIRJAJULKKARIT - ILMOITTAUTUMINEN

Osallistujan tiedot

Nimi

Sähköposti

Osallistun julkkareihin:

Ymmärrä uupunutta, johda uuvuttamatta -kirjan idea syntyi loppu vuodesta 2020 ja kirjan kirjoittaminen alkoi keväällä 2021. Kirja tuli juuri painosta ja sitä saa nyt kirjakaupoista. Julkkareita vietetään joulukuun alussa. 

Mistä idea lähti liikkeelle? Miten kirja sai lopullisen muotonsa? Mikä on kirjan viesti? Miten voisin ymmärtää uupunutta ja uupumusta paremmin? Voinko johtaa uuvuttamatta tiimiläisiä?
Julkkareissa ajatuksia kirjan synnystä, keskustelua kirjan teemoista ja paneelikeskustelu työelämän nykytilanteesta, johtamisesta ja uupumuksesta. 

Tervetuloa jakamaan iloa uuden kirjan syntymisestä. Sitovat ilmoittautumiset tällä lomakkeella. Varmistathan, että käytät varaamasi paikan, sillä paikkoja on rajoitetusti.

Haluatko varmistaa kirjan itsellesi?

Kirjan voi tilata netistäkin, tai vaikka lainata kirjastosta, mutta mikäli haluat noutaa kirjan julkkareissa esimerkiksi omistuskirjoituksella, voit jättää tähän tiedon niin varaamme kirjoja mukaan riittävästi. Kirjan hinta 29,90€.

Julkkarit pidetään rentona vuorovaikutteisena tilaisuutena. Asu vapaa, mutta pakollinen. Kiitos, kun tulet jakamaan tämän hetken minun kanssa.

Ystävällisesti, Lari